TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI http://NARCISCERNEA.COM” rel=”nofollow”>NARCISCERNEA.COM SAU A PRODUSELOR COMERCIALIZATE

 1. DEFINITII
 • Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com
 • Client – persoana fizica / persoana juridica care efectueaza o Comanda.
 • Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
 • Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.
 • Vanzator – societatea S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L., avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 36230272, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/2572/22.06.2016, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in ORAS POPESTI LEORDENI, STR. DRUMUL FERMEI, NR. 103D, PARTER, CAMERA 1, BLOC 5, AP. 4, JUD. ILFOV
 • Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
 • Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.
 1. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA 
 • Continutul site-ului https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. si a asociatilor sau furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
 • SC. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com.
 • Utilizarea pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.
 1. EXONERAREA DE RASPUNDERE
 • SC. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
 • SC. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, acestea fiind puse la dispozitia S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. de catre furnizori.
 • Informatiile incluse pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa narcis@narciscernea.com, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
 • Parerile exprimate in cuprinsul materialelor care sunt publicate in sectiunile blog, produse si recenzii sunt asumate in intregime de autorii respectivelor materiale si nu implica responsabilitea solidara a https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com.
 • NarcisCernea.com isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
 • NarcisCernea.com, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.
 • Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.
 1. LIMITA ACCESULUI LA SITE
 • Utilizatorii site-ului https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.
 • In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc., formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.
 1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 • SC. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul – 24991/17.11.2016.
 • Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, caracteristici fizice/antropometrice, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.
 • Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, va primi comunicari comerciale din partea https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.
 • Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte.
 • Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
 • Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia contului lor de pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, informarea Clientilor privind evolutia si starea Comenzilor.
 • Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com si cu utilizarea si prelucrarea de catre https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.
 • Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul

S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

 • In cazul in care Clientul isi modifica prin utilizarea formularelor de pe site datele personale livrate deja catre https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii Comenzii iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele nou modificate.
 • com nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com pentru niciun fel de prejudiciu.
 • Not keeping data: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre http://www.narciscernea.com” rel=”nofollow”>www.narciscernea.com, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 • 3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).
 1. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
 • Pentru crearea unui cont pe site-ul https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca a utilizat informatii neconforme cu realitatea sau foloseste serviciile intr-un mod neconform cu uzantele normale.
 1. PRETUL
 • Pretul final platit de Client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.
 • Toate preturile aferente produselor si serviciilor comercializate prin intermediul site-ului https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com sunt exprimate in Lei si contin T.V.A., astfel: in ceea ce priveste cartile – T.V.A. in procent de 5%, audiobook-urile T.V.A. in procent de 9%, si in ceea ce priveste celelalte produse si servicii – T.V.A. in procent de 19%.
 1. COMANDA
 • Prin finalizarea Comenzii, Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar ar putea suporta consecintele acestor erori (Comanda intarziata, transmisa gresit etc.).
 • com nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Clientului.
 • Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declara de acord ca un reprezentant https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com sa il contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii. (Acest e-mail este doar o confirmare de primire a solicitarii de comanda din partea dvs. Contractul dvs. de a cumpara aceste produse nu este incheiat complet pana cand nu vom trimite un e-mail care va anunta ca produsele au fost expediate).
 • com poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:
 • esuarea/invalidarea tranzactiei online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Clientului/a tranzactiei;
 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului https://narciscernea.com/partenerilor” rel=”nofollow”>narciscernea.com/partenerilor sau asociatilor;
 • livrari consecutiv esuate;
 • alte motive obiective: in cazul in care Clientul nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa sau exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.
 • Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.
 • In anumite situatii si pentru motive justificate, https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. In aceste situatii https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.
 • Contractul se considera incheiat intre Client si https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com in momentul primirii de catre Client de la https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
 • In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Client nu poate fi livrat de catre https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, ne obligam sa informam Clientul asupra acestui fapt si sa returnam in contul Clientului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 14 zile de la data la care https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Clientul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.
 1. FACTURARE – PLATI
 • Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 • Plata se poate face:
 • In numerar, la livrare – cea mai des folosita metoda de plata. Platesti curierului, care va emite o chitanta;
 • Transfer bancar – dupa primirea comenzii vei primi numarul de cont pentru a putea efecuta plata in avans. La livrarea produsului vei primi si chitanta;
 • Card de credit – Aceasta metoda de plata este complet securizata. In momentul platii pentru asigurarea protectiei tranzactiilor, transmiterea datelor tale confidentiale se face direct prin intermediul procesatorului de plati. Daca tranzactia este autorizata, plata este facuta imediat si produsele achizitionate vor fi livrate in cel mai scurt timp posibil, daca sunt in stoc. Tranzactiile sunt procesate in sistemul 3D Secure si sunt efectuate prin serviciul de plati online LibraPay de la Libra Internet.
 1. GARANTIA
 • Pentru produsele achizitionate din magazinul online https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com se asigura garantie in conformitate cu Certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Persoana juridica ce asigura garantia este cea mentionata pe Certificatul de garantie al produsului.
 • Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:
 • produsul sa fi fost cumparat de la https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • sa pastreze certificatul de garantie si documentul fiscal cu care a cumparat produsul;
 • sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.
 • Locul prezentarii pentru a putea beneficia de garantie este cel specificat pe Certificatul de garantie. In afara cazului in care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client.
 • Cauze de pierdere a garantiei:
 • avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 • defectarea produsa ca urmare a nerespectarii instructiunilor de utilizare, transport, manipulare si instalare prevazute in manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, descarcari electrice, modificari sau instalari necorespunzatoare, interventii neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.
 • com nu ofera garantii Clientilor:
 • in cazul in care produsul achizitionat nu este potrivit cerintelor sau asteptarilor Clientilor;
 • dupa expirarea perioadei pentru care Vanzatorul ofera garantie produsului;
 • in cazul in care inlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.
 • Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Clientilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu. Garantia nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.
 1. LIVRAREA
 • Data estimata de livrare poate varia in functie de produs, si este afisata in pagina produsului, precum si in e-mailul sau telefonul de confirmare a Comenzii.
 • Pentru toate categoriile de produse, termenul maxim de livrare este de 30 de zile de la data confirmarii Comenzii.
 • Comenzile care includ produse din categoriile Carte si produsele din categoria Suplimente se livreaza in 2 colete, exclusiv prin Curier, Clientul neavand optiunea de a alege 2 modalitati de transport diferite. Taxele de livrare se platesc separat.
 • Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va prin Curier. Intre inregistrarea Comenzii si preluarea acesteia de catre Curier exista un interval de 12-24 ore. Orice intarziere suplimentara va fi comunicata Clientului si se va agrea cu acesta un nou termen de livrare care nu va putea depasi termenul maxim prevazut mai sus.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja plasate.

 • In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. va informa Clientul despre indisponibilitate iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de 14 zile. Clientul poate confirma modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.
 • Pentru produsele care nu se afla in stoc, Clientul este de acord ca S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. sa livreze un produs cu calitati si pret echivalente cu cele solicitate. Daca Clientul isi exercita dreptul de denuntare unilaterala a contractului in termen de 30 de zile de la primirea produselor, cheltuielile de returnare a produselor sunt in sarcina S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L..
 • In cazul in care Clientul plaseaza o Comanda care contine produse de la furnizori diferiti din punctul de vedere al livrarii, acestea vor fi considerate colete diferite si vor fi evidentiate ca atare pe site in pagina de Comanda. Acestea au termene diferite de livrare. Taxa de transport se aplica pentru fiecare colet in parte.

11.1 CONDITII DE LIVRARE

 • La solicitarea https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, sau a Curierului, Clientul va face dovada identitatii sale, daca e necesar prin una sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre Vanzator.
 • In cazul in care Clientul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.
 • Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata daca Clientul nu indeplineste conditiile de mai sus.
 • In cazul livrarii la locul de munca al Clientului, caz in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Clientul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.
 • Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora selectate in momentul validarii Comenzii pe site.
 • Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar selectat, in caz contrar acesta va supora taxa de transport aferenta unei posibile noi livrari. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectarii, doar cu acordul Curierului.
 • Livrarea se considera a fi indeplinita de catre https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, la momentul predarii produselor Comandate catre Client la adresa selectata de acesta la momentul plasarii Comenzii.

11.2 RECEPTIA PRODUSELOR

 • Clientul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. Deasemenea, Clientul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri. Daca Clientul va constata deteriorari sau lipsuri, acesta are dreptul sa refuze coletul. Prin semnarea bonului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

11.3 PRODUSELE DIGITALE (EBOOKS/AUDIOBOOKS)

 • Produsele digitale se transmit doar in format electronic (pe adresa de e-mail specificata in Comanda), deci nu se prezinta sub forma unor produse fizice, care sa fie livrate Clientului. Plata pentru cartile digitale se face exclusiv online (card bancar), plata ramburs nefiind posibila. Dupa achizitionare, produsele digitale vor fi listate si in contul Clientului.
 • Este obligatia si responsabilitatea Clientului sa verifice informatiile de compatibilitate si instructiunile disponibile pe site si sa se asigure, inainte de achizitionare ca produsele digitale pe care intentioneaza sa le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intentioneaza sa le utilizeze.
 • In masura in care Clientul a primit un link de download valid, in conformitate cu Comanda plasata pe site, se va considera ca serviciul pe care https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com s-a obligat sa il presteze a fost indeplinit si acceptat de Client. Linkurile de download oferite Clientului nu pot fi retrase odata ce au fost trimise, iar, in masura in care sunt functionale in conditiile si pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera ca https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com si-a indeplinit toate obligatiile fata de Client. In aceste situatii nu este posibila returnarea contravalorii acestor servicii.
 • In situatia in care Clientul achizitioneaza un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul si/sau aceasta incompatibilitate este specificata in mod public pe site, nu va fi posibila returnarea contravalorii produselor atat timp cat Clientului i s-a livrat un link de download valid care functioneaza in conditiile specificate pe site.
 1. CAMPANIILE PROMOTIONALE

12.1 CODURILE PROMOTIONALE 

 • Codurile promotionale oferite de https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. De mentionat este faptul ca unele produse sunt incadrate in categoria „Exceptii”, produse asupra carora nu se pot aplica coduri promotionale, ci se achizitioneaza la pretul afisat pe site. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.
 • Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri in aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea la o promotie nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Promotiile care au ca obiect gratuitatea sau reducerea costului transportului se aplica pentru fiecare livrare.
 • In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Clientul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional respectiv exclusiv in scris, printr-un e-mail pe adresa narcis@narciscernea.com, care sa contina id-ul Comenzii, starea acesteia, numele Clientului si codul promotional. Acestea se reactiveaza pe o perioada de maxim 30 de zile calendaristice.
 • Atentie! Promotiile pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com nu se cumuleaza intre ele, se aplica reducerea cea mai mare. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere cadou, reduceri procentuale de pe site, etc.) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in promotie. De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii. Anumite campanii promotionale nu se cumuleaza cu alte reduceri, promotii sau actiuni de fidelizare. Acest lucru este specificat in regulamentul campaniei respective.
 • com stabileste unilateral sau in colaborare cu anumiti furnizori ai sai regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

12.2 INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOTIONALE

 • In cazul unei campanii promotionale oraganizate de https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, acesta, in calitate de organizator isi rezerva dreptul de a intrerupe Campania promotionala oricand pe parcursul desfasurarii acesteia, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site, semnalizare in magazine, etc.).
 • Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

12.3 VOUCHERE / CUPOANE / CODURI PROMOTIONALE

12.3.1 PREVEDERI GENERALE

 • Voucher = cod promotional, cupon promotional.
 • Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.
 • Valoarea fiecarui voucher este specificata pe acesta.
 • Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare etc., se aplica de asemenea si acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel.
 • Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. nu poate comercializa produse cu valoare zero.
 • Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie.
 • Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul http://www.narciscernea.com” rel=”nofollow”>www.narciscernea.com
 • Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.
 • Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.
 • Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.
 • Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul http://www.narciscernea.com” rel=”nofollow”>www.narciscernea.com sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

12.3.2 CONDITII DE APLICARE

 • Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admit mai multe vouchere de pe o adresa de IP/de pe aceeasi adresa.
 • Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).
 • Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in termeni si conditii aferente, in mailul de oferire a voucherului si in contul de utilizator sectiunea “vouchere”, sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte. S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.
 • Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.
 • In cazul in care produsele pentru care a fost acordat voucherul si pentru care clientul s-a calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre client nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.
 • Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termeni si conditii sau in anumite regulamente sau oferte speciale in sectiunea “exceptii”. Aceste exceptii includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.
 • Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda.
 • In cazul comenzilor care contin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocata fiecarui produs in dependenta de valoarea ponderata a acelui produs din valoarea totala a comenzii, excluzand taxele de transport, manipulare si alte servicii.
 • Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda deja efectuata. Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

12.3.3 ANULARE, REFUZ, RETUR COMANDA

 • In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.
 • In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.
 • In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei. https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitata de acesta pentru produse.
 1. POLITICA DE RETUR. DREPTUL DE RETRAGERE

13.1 CONDITII GENERALE

 • NarcisCernea.com ofera retur gratuit pentru clientii care notifica intentia lor in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.
 • Comenzile cu livrare pe teritoriul Romaniei sunt eligibile pentru retur gratuit. In urma solicitarii primite de la client, https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur.
 • In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 30 zile de la data retragerii din contract.

13.1.1 MODALITATI SI TERMENE DE RETURNARE A PRODUSELOR

 • Clientul se obliga sa notifice https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la narcis@narciscernea.comsau prin telefon la numarul 0736372888 in termen de maxim 30 de zile calendaristice de la primirea produselor. In caz contrar, https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com poate refuza coletul.
 • Informatiile necesare care trebuie furnizate https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com pentru trimiterea curierului sunt urmatoarele:
 • data expedierii coletului;
 • numarul Comenzii;
 • suma de returnat;
 • adresa de unde curierul urmeaza sa preia coletul de retur;
 • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar sau voucher de cumparaturi echivalent cu suma produselor returnate).
 • La primirea informatiilor referitoare la intentia de retur a clientului, https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com efectueaza o solicitare la curier si trimite curierul la adresa indicata in comunicarea clientului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate nu intra in responsabilitatea clientului, acestea urmand a fi asumate de https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com.

13.1.2. CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

 • In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com).
 • In conformitate cu legea in vigoare, https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse alimentare/ suplimente alimentare.
 • In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata. Conditiile campaniilor promotionale se pot citi la punctul 12.

Carti 

 • Cartile nu trebuie sa aiba colturile indoite, cotorul deteriorat, pete pe coperta sau pe pagini.

Ebooks/Audiobooks

 • Produsele digitale (ebooks) fac exceptie de la conditiile obisnuite de retur intrucat sunt considerate servicii de catre legislatia in vigoare.
 • Te rugam sa completezi formularul de retur in cel tarziu a 30-a zi calendaristica de la data livrarii, dupa acesta data cererile nu vor fi luate in calcul.
 • Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Trebuie sa returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care ti-au fost livrate.
 • De asemenea, daca produsele livrate au fost insotite de eventuale cadouri, la retur trebuie sa returnezi si cadourile.
 • Daca s-au achizitionat mai multe produse de acelasi fel si le returnezi pe toate, doar unul din produse poate fi desigilat.
 • Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile de mai jos:
 • au fost efectuate interventii neautorizate asupra produsului;
 • au ambalajul deteriorat sau incomplet;
 • au urme de uzura sau folosire excesiva;
 • zgarieturi, ciobituri, lovituri sau socuri mecanice/electrice;
 • nu au toate accesorile primite in pachet;
 • s-a facut orice tip de inscris pe cutia produsului;
 • indeplinesc una din conditiile specifice, in functie de tipul produsului.
 • Nu poti returna niciunul dintre aceste produse daca ai dezinstalat sistemele de operare sau alte programe cu care ti le-am livrat.

1 Suplimentele alimentare.

 • Poti returna aceste produse doar daca sunt sigilate. Daca le-ai desigilat nu le poti returna.

13.1.3 TERMENE DE RETURNARE A BANILOR

 • Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.
 • Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor sub forma unui cupon valoric pe care il va putea folosi in termen de 30 zile de la data confirmarii primirii returului de catre https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com. Dupa aceasta data cuponul isi pierde valabilitatea.

13.2 DREPTUL DE RETRAGERE

 • In conformitate cu Ordonanta de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, Clientul are urmaroarele drepturi si obligatii referitoare la retragerea din contractul incheiat la distanta:
 • Clientul are dreptul  ca, inainte de expirarea perioadei de retragere,  sa se retraga din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.
 • Clientul se obliga sa returneze doar acele produse care sunt in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
 • com va rambursa Clientului contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii facute de catre Client catre https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com in ceea ce priveste decizia de retragere din contract.
 • com va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.
 • Conform legii sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract urmatoarele:
 • contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a Contractului de catre Vanzator;
 • furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care Vanzatorul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
 • furnizarea de Bunuri confectionate dupa specificatiile prezentate de Cumparator sau personalizate in mod clar;
 • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Cumparator;
 • contractele in cazul carora Clientul a solicitat in mod special Vanzatorului sa se deplaseze la domiciliul sau la o locatie aleasa de acesta pentru a presta diferite servicii.
 • furnizarea de inregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
 • furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al Clientului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere. Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16.

13.3 EXERCITAREA DREPTULUI DE RETRAGERE

 • In cazul in care Clientul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, in cazul in care Comanda este achitata,  https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com se obliga sa returneze suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client in ceea ce priveste deciziei sa de retragere din Contract.
 • Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
 • pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 • pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/Transfer/ Card bancar-> prin virament bancar;
 • Clientul va informa https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com in ceea ce priveste intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de returnare produs din contul de client.

14 DISCLAIMER SUPLIMENTE HERBALIFE

 • Rezultatele privind pierderea in greutate ilustrate pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com nu reprezinta rezultate medii sau statistice ale administrarii suplimentului alimentar promovat. Va sunt prezentate cazuri particulare, unde pentru obtinerea rezultatelor descrise este posibil sa fi contribuit si factori aditionali, precum o dieta echilibrata si/sau exercitiile fizice. Rezultatele medii de pierdere in greutate nu au cuprinse intr-un studiu stiintific realizat pe un esantion reprezentativ astfel incat sa se poata stabili statistic o valoare medie de pierdere in greutate.
 • Rezultatele de pierdere in greutate obtinute pot varia de la persoana la persoana.
 • Produsele nutritionale Herbalife nu sunt menite sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna boli. Este normal ca un organism hranit zilnic cu nutritia necesara sa aiba o stare generala buna.
 • Toate rezultatele de controlul greutatii prezentate sunt reale, adevarate si pot fi verificate. Persoanele au obtinut rezultate de slabire folosind produse Herbalife si nu prin alte metode. Rezultatele prezentate nu sunt unele standard.
 • Produsele Herbalife achizitionate sunt insotite de informatii detaliate referitoare la modalitatea de consum pentru a obtine rezultate optime in programele de controlul greutatii. Cele mai bune rezultate se obtin prin combinarea programelor de control al greutatii cu o dieta sanatoasa si echilibrata din punct de vedere caloric si activitate fizica moderata. Dupa atingerea rezultatului dorit este necesara o perioada de mentinere egala in timp cu programul de control al greutatii, dar nu mai mica de trei luni. Programul de mentinere consta in inlocuirea shake-ului nutritiv de seara cu o masa traditionala sanatoasa, echilibrata din punct de vedere caloric. Persoanele care dupa dupa un program de slabire adopta obiceiuri alimentare defectuoase prezinta riscul de a lua din nou in greutate.
 • Produsele Herbalife respecta legea etichetei si a megadozajului. Eventualele contraindicatii sunt prezentate pe eticheta.
 • Produsele Herbalife sunt destinate persoanelor adulte si sunt etichetate in consecinta. In acest moment Herbalife nu comercializeaza o gama de produse destinate copiilor. Produsele existente nu se pot achizitiona in vederea utilizarii lor de catre copii, cu exceptia cazului in care exista o recomandare medicala din partea medicului in evidenta caruia se afla respectivul copil si se vor administra doar sub supravegherea acestuia.
 • Herbalife garanteaza calitatea produselor Herbalife si certifica faptul ca produsele sunt fabricate la cele mai inalte standarde de prospetime si puritate pentru intrebuintarea acestora de catre clienti. Suntem convinsi ca produsele vor fi considerate satisfacatoare din toate punctele de vedere de catre Client.
 • Persoanele care sufera de boli sau afectiuni vor respecta cu prioritate indicatiile medicului curant referitoare la utilizarea a produselor Herbalife.
 • Clientul/vizitatorul declara si garanteaza ca toate exercitiile, dietele/planurile nutritionale si utilizarea informatiilor oferite pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com vor fi pe riscul Clientul/Vizitatorul, ca acesta are o stare de sanatate buna si ca este capabil din punct de vedere fizic sa efectueze oricare si toate exercitiile fitness/fizice si dietele/planurile nutritionale/suplimentele furnizate de S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L.,  si ca S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. si/sau orice societati afiliate si/sau agentii si angajatii respectivi ai acestora nu sunt raspunzatori fata de Client/Vizitator si/sau proprietatea acestuia pentru nici un fel de pretentii, cereri, actiuni sau cauze de actiuni, de orice natura, care rezulta din sau in legatura cu utilizarea oricarora dintre serviciile/programele/indicatiile/suplimentelor si/sau facilitatile S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. si ale oricaror societati afiliate si/sau ale agentilor si angajatilor respectivi ai acestora sau locatia unde sunt situate acestea, iar, prin prezenta, Clientul/Vizitatorul exonereaza si elibereaza in mod expres si pentru totdeauna S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. si orice societati afiliate si agentii si angajatii respectivi ai acestora, de orice astfel de pretentii, cereri, vatamari, daune, actiuni sau cauze de actiuni.

15 DISCLAIMER EXERCITII FIZICE/FITNESS – DIETE/DIETE PERSONALIZATE/PLAN ALIMENTAR/NUTRITIONAL

 • Exercitiile fizice pot fi o activitate supusa unor riscuri. Exista riscuri intrinseci in orice activitate fizica, incluzand antrenamentul fitness/fizic sau orice activitati similare oferite de programele/indicatiile oferite pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com. SC. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L.  atrage atentia ca Vizitatorul/Clientul sa se antreneze in siguranta in limitele propriilor capacitati fizice.
 • C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. nu poate garanta ca o sa ai rezultate 100% daca urmezi toate indicatiile/programele fitness/fizice sau nutritionale oferite. Exista posibilitatea ca sa nu slabesti, sa nu cresti masa musculara ori sa nu te definesti, cu ajutorul programelor/indicatiilor fitness/fizice sau nutritionale oferite.
 • De asemenea, exista posibilitatea ca din diferite motive sa te ingrasi mai mult, sa pierzi din masa musculara sau sa pierzi din tonifiere.
 • Povestea lui Narcis Cernea, cat si povestile clientilor prezentate pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com sunt reale. Totusi, a nu se creea confuzia ca toate rezultatele se datoreaza/apartin programelor/indicatiilor oferite pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com. Scopul lor este sa arate rezultatele cele mai bune ale tuturor persoanelor care vor folosi programele/indicatiile fitness/fizice sau nutritionale, astfel incat sa ii motiveze.
 • Rezultatele tale pot sa varieze sau nu poti sa ai aceleasi rezultate folosind programele/indicatiile fitness/fizice sau nutritionale oferite pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, datorita diferentei tale ca persoana, istoricului tau fitness, a geneticii tale si a motivarii tale personale.
 • Narcis Cernea, nu este un doctor. Sfaturile lui nu trebuie inlocuite/confundate ca si un sfat medical. Te rugam sa consulti un medic specialist inainte sa incepi orice exercitiu fitness/fizic prezentat sau sa incepi o dieta personalizata/plan alimentar/nutritional.
 • Clientul/vizitatorul declara si garanteaza ca toate exercitiile, dietele/planurile nutritionale/suplimentele si utilizarea informatiilor oferite pe https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com vor fi pe riscul Clientul/Vizitatorul, ca acesta are o stare de sanatate buna si ca este capabil din punct de vedere fizic sa efectueze oricare si toate exercitiile fitness/fizice si dietele/planurile nutritionale furnizate de S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L., si ca S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. si/sau orice societati afiliate si/sau agentii si angajatii respectivi ai acestora nu sunt raspunzatori fata de Client/Vizitator si/sau proprietatea acestuia pentru nici un fel de pretentii, cereri, actiuni sau cauze de actiuni, de orice natura, care rezulta din sau in legatura cu utilizarea oricarora dintre serviciile/programele/indicatiile/suplimentele si/sau facilitatile S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. si ale oricaror societati afiliate si/sau ale agentilor si angajatilor respectivi ai acestora sau locatia unde sunt situate acestea, iar, prin prezenta, Clientul/Vizitatorul exonereaza si elibereaza in mod expres si pentru totdeauna S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. si orice societati afiliate si agentii si angajatii respectivi ai acestora, de orice astfel de pretentii, cereri, vatamari, daune, actiuni sau cauze de actiuni.
 1. FURNIZORII
 • com este producator sau are contracte de distributie de carte in format tiparit si electronic, film, cu edituri si producatori/importatori ai marcilor prezente in site. Furnizorii garanteaza in privinta detinerii tuturor drepturilor de autor si de difuzare pe teritoriul Romaniei, a calitatii produselor, a autenticitatii marcilor. https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com are acceptul legal al furnizorilor sai de a publica pe site pasaje din carti si trailere filme pe care le vinde.
 1. FORTA MAJORA
 • Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (total/partial) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostinta de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.
 • Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese.
 • Forta majora va fi probata conform legii.
 1. SOLUTIONAREA CONFLICTELOR. LEGEA APLICABILA
 • Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com si Clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romanesti competente de la domiciliul Clientului.
 1. FRAUDA
 • Crearea de conturi multiple folosind astfel de adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice comportament fraudulos in masura sa afecteze bunul mers al campaniilor, este interzisa si va fi considerata o tentativa de frauda. Proprietarul site-ului https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor sau ofertelor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri.
 • Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Clientilor https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com,  deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) vor fi pedepsite conform legii penale.

20 POLITICA DE COOKIES

 1. Politica de utilizare Cookie-uri Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L..
 2. Ce sunt Cookie-urile? Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard drive-ul utilizatorului).
 3. La ce sunt folosite Cookie-urile? Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile https://narciscernea.com” rel=”nofollow”>narciscernea.com pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor – ex: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.
 4. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.
 5. Ce Cookie-uri folosim? Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.
 6. Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de: Cookie-uri de performanta a site-ului Cookie-uri de analiza a vizitatorilor Cookie-uri pentru geotargetting Cookie-uri de inregistrare Cookie-uri pentru publicitate Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate
 7. Contin Cookie-urile date personale? Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
 8. Stergerea Cookie-urilor In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.
 9. De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
 • Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu vei mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele tale, evidentiate prin comportamentul de navigare.
 • Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):
 • Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.
 • Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.
 • Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode, functii de safe search).
 • Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.
 • Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.
 • Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex.: prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.
 1. Securitate si probleme legate de confidentialitate Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
 • Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o forma de Spyware.
 • Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
 • In general, browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookie-urilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
 • Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri: Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile.
 • Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex.: o retea WiFi nesecurizata).
 • Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookie-urilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri.
 • Este foarte important sa fii atent(a) in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale. Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies. Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile.
 • Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
 1. Iata cateva sfaturi care te pot asigura ca navighezi fara griji insa cu ajutorul cookie-urilor:
 • Particularizeaza-ti setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru tine al securitatii utilizarii cookie-urilor. Daca nu te deranjeaza cookie-urile si esti singura persoana care utilizeaza computerul, poti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.
 • Daca imparti accesul la calculator, poti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchizi browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookie-uri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii de navigare.
 • Instaleaza si updateaza constant aplicatii antispyware. Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
 • Asigura-te ca ai browserul mereu updatat. Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor. Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doresti sa te bucuri de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale.
 • Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, poti lua masurile necesare de securitate astel incat sa poti naviga cu incredere pe internet. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit.
 • De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu vei mai primi sau vedea publicitate online. Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistrat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.
 • Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browser-ului tau.
 • Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele link-uri pot fi folositoare, altfel poti folosi optiunea “ajutor” a browser-ului pentru mai multe detalii.
 • Cookie settings in Internet Explorer
 • Cookie settings in Firefox
 • Cookie settings in Chrome
 • Cookie settings in Safari
 • Pentru setarile cookie-urilor generate de terti, poti consulta si site-ul: http://www.youronlinechoices.com/ro/” rel=”nofollow”>http://www.youronlinechoices.com/ro/
 1. Linkuri utile Daca doresti sa afli mai multe informatii despre cookie-uri si la ce sunt utilizate, recomandam urmatoarele link-uri: Microsoft Cookies guide All About Cookies http://www.youronlinechoices.com/ro/” rel=”nofollow”>http://www.youronlinechoices.com/ro/
 1. DISCLAIMER PARTICIPARE EVENIMENT „SELF TRANSFORMER – CEA MAI MARE ORA DE NUTRITIE”

DEFINITII: 

www.selftransformer.ro este proprietate Narcis Cernea Fitness & Nutrition S.R.L., respectiv reprezinta site-ul de inscriere pentru diferite evenimente organizate de catre  Narcis Cernea Fitness & Nutrition S.R.L. si asociatii acestuia. 

www.selftransformer.ro reprezinta o extensie a site-ului www.narciscernea.com

 • Participant – persoana fizica adulta, care a implinit cel putin 18 ani, care participa la Evenimentul „SELF TRANSFORMER – Cea mai mare ora de nutritie”, organizat de catre S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. in data de 27.01.2018 in incinta Mall ParkLake Bucuresti, din Liviu Rebreanu, nr. 4
 • Persoanele care sufera de boli sau afectiuni vor respecta cu prioritate indicatiile medicului curant cu privire la consumul marului aferent doborarii recordului mondial din cadrul Evenimentului „SELF TRANSFORMER – Cea mai mare ora de nutritie”, organizat de catre S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. in data de 27.01.2018.
 • S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. si orice societati afiliate si agentii si angajatii respectivi ai acestora nu sunt raspunzatori de orice alte alimente consumate de catre participanti inainte, in timpul si dupa finalizarea Evenimentului „SELF TRANSFORMER – Cea mai mare ora de nutritie”, astfel  Participantul exonereaza si elibereaza in mod expres si pentru totdeauna pe S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. si orice societati afiliate si agentii si angajatii respectivi ai acestora, de orice astfel de pretentii, cereri, vatamari, daune, actiuni sau cauze de actiuni.
 • Participantul intelege si este pe deplin de acord ca in cadrul Evenimentului „SELF TRANSFORMER – Cea mai mare ora de nutritie”, organizat de catre S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. in data de 27.01.2018 sa manance un (1) mar pentru incercarea doborarii recordului mondial. Merele sunt oferite in mod gratuit si sunt confom declaratiei de conformitate emisa de furnizor.
 • DISCLAIMER COPII:
 • Participantul intelege pe deplin ca S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L., si/sau orice societati afiliate si/sau agentii si angajatii respectivi ai acestora nu sunt raspunzatori de copilul/copii Participantului si ca persoanele responsabile de copilul/copii Clientului/Participantului sunt insusi Participantul sau parintii si ca exonereaza de orice astfel de pretentii, cereri, vatamari, daune, actiuni sau cauze de actiuni.
 • DISCLAIMER BUNURI PERSONALE:
 • Participantul intelege pe deplin ca S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L., si /sau orice societati afiliate si/sau agentii si angajatii respectivi ai acestora nu sunt raspunzatori de bunurile personale (bani, ceas, telefon, bijuterii, etc.) ale Participantului si ca exonereaza de orice astfel de pretentii, cereri, vatamari, daune, actiuni sau cauze de actiuni.
 • REGULAMENT CONCURS DE NUTRITIE
 • Pentru desfasurarea in conditii optime a concursului de nutritie, locurile concursului sunt limitate la maxim 100 de persoane,  care trebuie sa fie adulte, cu varsta de peste 18 ani.
 • Concursul va avea 3 probe eliminatorii surpriza care se vor baza pe alegerea de alimente, dupa ce, in prealabil, nutritionistii prezenti vor sustine o prezentare amanuntita despre aceste alimente.
 • Castigatorul concursului de nutritie va trebui sa castige fiecare dintre cele 3 (trei) probe eliminatorii.
 • PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
 • NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. este inregistrata in Registrul Operatorilor de Date cu Caracter Personal sub numarul – 24991/17.11.2016.
 • Categoriile de date personale prelucrate sunt: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, datele din actele de stare civila, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail, profesie, loc de munca, formare profesionala, situatie familiala, situatie economico-financiara, caracteristici fizice/antropometrice, date privind bunurile detinute, obisnuinte/preferinte/comportament, imagine, voce, date de geolocalizare/date de trafic.
 • Atunci cand Participantul se inscrie pe website-ul www. selftransformer.ro   la Evenimentul „SELF TRANSFORMER – Cea mai mare ora de nutritie”,   va primi comunicari comerciale din partea www. selftransformer.ro    doar in masura in care si-a dat consimtamantul expres, selectand optiunea corespunzatoare.
 • Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. www. selftransformer.ro   va putea selecta Utilizatorii carora le va trimite newslettere si alerte cu privire la desfasurarea evenimentului.
 • Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www. selftransformer.ro   are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.
 • Scopul colectarii datelor cu caracter personal este: gestiune economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Clientilor privind situatia lor de pe www. selftransformer.ro   informarea Participantului privind evolutia si starea Evenimentului.
 • Inscrierea de catre Participant prin completarea formularelor pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www. selftransformer.ro   si cu utilizarea si prelucrarea de catre www. selftransformer.ro  , afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.
 • Participantul intelege pe deplin ca datele furnizate pe site echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste date sa fie incluse in baza de date a www. selftransformer.ro   si cu utilizarea si prelucrarea de catre www. selftransformer.ro  , afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare.
 • Participantilor le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii au dreptul de a solicita stergerea totala sau partiala a datelor cu caracter personal. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul
 • S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea inscrierii la concursul
 • www. selftransformer.ro   nu solicita Participantilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Participantul nu poate tine raspunzator pe www. selftransformer.ro   pentru niciun fel de prejudiciu.
 • Not keeping data: Datele cardului de plata al Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre www. selftransformer.ro  , ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei entitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 • 3D Secure: 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzarilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).
 • PREMII CONCURS DE NUTRITIE
 • Participantii clasati pe locurile 1-10, vor primii premii in valoare de peste 20000 lei (doua zeci mii lei), puse la dispozitie de catre partenerii evenimentului.
 • Premiile vor fi anuntate in cadrul Evenimentului „SELF TRANSFORMER – Cea mai mare ora de nutritie” si vor fi inmanate/predate pe loc.
 • Prin participarea la Evenimentul „SELF TRANSFORMER – Cea mai mare ora de nutritie”, organizat de catre S.C. NARCIS CERNEA FITNESS & NUTRITION S.R.L. in data de 27.01.2018 in incinta Mall ParkLake Bucuresti, din  Str. Liviu Rebreanu, nr. 4, declar pe proprie raspundere ca nu sufar de boli sau de afectiuni medicale si am luat la cunostinta de indicatiile oferite mai sus.

DISPOZITII FINALE

 • Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Iti multumim pentru acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prezentate pe acest site.