DESPRE

NARCIS CERNEA

+ 0
ani experiență
+ 0
clienti "transformați"
0
carti lansate
0
certificări internationale

În anul 2009, în urma unei accidentari grave, mi‑am pierdut conştienţa şi am ajuns de urgenţă la spital. Diagnosticul doctorului a fost unul crunt: fisură a coloanei vertebrale în zona lombară, cu menţiunea că mi‑a trecut glonţul pe la ureche, deoarece puteam să rămân paralizat pe viaţă!

În viaţă primim o mulţime de teste şi depinde doar de noi dacă le trecem sau nu. Totul ţine de motivaţie.

Aşadar, au urmat 6 luni grele de recuperare, unde, speriat că pot rămâne pentru tot restul vieții în scaunul cu rotile, mi‑am dat toata silința să mă refac, întrucât medicul neurolog mi‑a spus că pot să am o viaţă normală doar dacă voi ţine muşchii tonifiaţi toata viaţa.

În timp ce mă recuperam cu ajutorul exercițiilor cu propria greutate m‑am îndrăgostit profund de acest sport, dovadă că mi‑am depășit barierele rând pe rând, stabilind mai multe recorduri naționale.

De asemenea, mi-am asumat și terminat cea mai mare provocare fizică a vieții și anume, Il Camino, drumul spritual al pelerinilor de 1000 de km, pe care i-am parcurs în 29 de zile pe jos, cu un rucsac de 8 kg. în spate. 

Practic, după momentul accidentului, am avut de ales: să de­vin o victimă sau să fiu un învingător!

Dacă citeşti aceste rânduri, sunt sigur că ţi‑ai dat seama ce variantă am ales.

Am început prezentarea cu povestea mea personală, deoa­rece vreau să înţelegi că, indiferent de problema pe care o ai în viaţă, nu trebuie să începi niciodată cu „NU POT”.

Nici un vis nu este prea mare atunci când ai încredere în tine și acționezi curajos și cu bucurie.

“Granițele care nu se văd, nu există.”

Sunt acreditat de cele mai importante entităţi de profil, cum ar fi EHFA ‑ European Health & Fitness Association, EREPS ‑ Euro­pean Register of Exercise Professionals, EFA ‑ European Fitness Association, Şcoala Naţională de Antrenori, Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. De‑a lungul timpului am dezvoltat rând pe rând pro­grame şi servicii de cea mai înaltă calitate, prin intermediul că­rora am schimbat viaţa în bine la mii de persoane cu care a lu­crat.

Misiunea mea este să te ajut să devii cea mai bună versiune a ta, adoptând un stil de viaţă sănătos, permanent, intr-un mod cat mai usor.

Sunt inițiatorul mişcăriiSelf Transformer, din care fac parte persoane din toate colţurile lumii, care au achiziționat cărţi, diete personalizate sau alte materiale create de mine. În grupul închis de pe Facebook ‑ Self Transformer, membrii postează zilnic ce mănâncă şi ce antrenamente fac, astfel încât să pot să îi corectez dacă este cazul şi să îi ajut să îşi îndeplinească rapid obiectivul urmărit. În acest grup, membrii au găsit toată motivaţia şi inspi­raţia de care aveau nevoie, obţinând rezultate absolut uimitoare, pe care le poţi vedea şi tu pe acest site, dar şi pe pagina de facebook Narcis Cernea Fitness.

De asemenea, sunt fondatorul Centrului Online de Nutriție Perso­nalizată – Body Transformer, un centru de excelenţă, unde oferim suport total celor care vor să obţină silueta mult visată prin servicii la distanţă. În toată această perioadă am reușit să aju­t mii de adulţi şi de copii să slăbească şi nu mă voi opri aici.

Atunci când viaţa îţi oferă lucruri bune, la rândul tău trebuie să oferi şi tu, aşa că, în decursul carierei mele de nutriţionist şi antrenor, nu m‑am rezumat doar la a ajuta oamenii să adopte un stil de viaţă sănătos, ci am organizat numeroase evenimente cari­tabile, prin care am ajutat copiii din centre de plasament care fac sport de performanţă, familii defavorizate, plus mai multe cam­panii de donat sânge, dornic să combat deficitul de sânge din ţara noastră.

Fii la curent cu tot
ce apare nou!

[mc4wp_form id="42"]