Cea mai vanduta carte despre Nutritie si Fitness a celui mai implicat Antrenor si Nutritionist din Romania

NOU! SELF TRANSFORMER

CARTEA CARE TE AJUTA SA SLABESTI, FARA SA TE MAI INGRASI LA LOC sau sa dezvolti masa musculara armonios

INTRA IN POSESIA SECRETELOR DESPRE NUTRITIE & FITNESS PENTRU A OBTINE REZULTATELE DORITE

 • VREI SA SLABESTI SANATOS, FARA SA TE INGRASI LA LOC?
 • VREI SA DEZVOLTI MASA MUSCULARA ARMONIOS, FARA SUBSTANTE INTERZISE?
 • VREI SA FACI O DETOXIFIERE PRIETENOASA CU ORGANISMUL TAU?
 • VREI SA ARATI SI SA TE SIMTI MAI BINE?
 • TE-AI SATURAT DE “DIETE MINUNE” CARE TI-AU OFERIT NUMAI FRUSTRARI?
 • VREI SA INVETI CUM SA MANANCI SANATOS SI CUM SA EVITI E-URILE ALIMENTARE?

200 lei (37.5% reducere)

125 lei

100% banii inapoi daca nu esti multumit

200 lei (37.5% reducere)

125 lei

100% banii inapoi daca nu esti multumit

ACEASTA CARTE ITI OFERA URMATOARELE BENEFICII

 • Vei invata cum sa iti creezi singur propriul program alimentar (dieta), in functie de necesarul tau caloric si de alti factori determinanti, ca sa slabesti.
 • Vei invata cu sa faci o detoxifiere prietenoasa cu organismul tau, astfel incat sa ii dai un “restart” benefic.
 • Vei afla cand trebuie sa mananci ca sa slabesti si ce trebuie sa contina fiecare masa, ca sa ai rezultate bune.
 • Vei invata cum sa te antrenezi eficient acasa, in parc sau la sala, pentru a obtine silueta mult dorita.
 • Vei afla totul despre noua "Filozofie Globala de Nutritie" conform studiilor ample efectuate de catre Departamentul de Nutritie al Universitatii Harvard.
 • Vei invata cum sa slabesti usor si cum sa iti pastrezi rezultatele pe termen lung, fara sa te mai ingrasi la loc.

MOTIVUL PENTRU CARE AM SCRIS CARTEA

SELF TRANSFORMER – DEVINO PROPRIUL TAU
ANTRENOR & NUTRITIONIST

Pe tot parcursul carierei mele de Antrenor si Nutritionist, toate persoanele cu care am lucrat, au avut nevoie de cel putin doua lucruri:

 • Informatii precise despre Nutritie si Fitness cu care sa isi atinga obiectivele;
 • Cel putin o persoana pe care sa se bazeze, astfel incat sa obtina rezultatele dorite.

Problema majora in personal training este timpul. Ca si Antrenor, pur si simplu nu iti ajung orele intr-o singura zi, pentru a putea ajuta cat mai multe persoane care au nevoie de indrumare. Acesta este unul din motivele importante pentru care am scris cartea Self Transformer – Devino propriul tau Antrenor & Nutritionist.

Pagina cu pagina, am notat toate informatiile si secretele despre Nutritie si Fitness, testate atat pe mine cat si cu toate persoanele cu care am lucrat, rezultatele fiind de fiecare data exceptionale. Astfel, cartea Self Transformer, este un ghid practic cu ajutorul careia vei avea cele mai bune rezultate, vei deveni cea mai buna versiune a ta si vei adopta un stil de viata sanatos, permanent.

Si ca sa ma asigur ca iti vei atinge obiectivele, ca vei aplica informatiile din carte, am creat grupul exclusivist de pe Facebook, Self Transformer, care acum are mii de membrii cu aceleasi preocupari ca ale tale.

Toate persoanele care au cumparat cartea sau orice alt produs ori serviciu de-al meu, au accesul garantat pe viata in acest grup inchis. Pe grup, toti membrii “Self Transformer” posteaza ceea ce mananca, exercitiile pe care le fac, iar daca este cazul, intervin si ii corectez pentru a avea o alimentatie perfecta si un program de antrenament eficient.

In grupul Self Transformer vei gasi toata inspiratia si motivatia de care ai nevoie, deoarece ai alaturi de tine mii de persoane care au obtinut rezultate exceptionale si care sunt gata sa te sprijine si pe tine.

Poti citi mai jos comentariile lor, astfel incat sa vezi cum au reusit.

self transformer

COMANDA CARTEA SELF TRANSFORMER

Slabeste sanatos, natural si obtine cele mai bune rezultate

200 lei (37.5% reducere)

125 lei

100% banii inapoi daca nu esti multumit

 

Despre autor

CEL MAI IMPLICAT ANTRENOR & NUTRITIONIST DIN ROMANIA

Numele meu este Narcis Cernea, sunt Fitness Personal Trainer, Specialist in nutritie sportiva si fondatorul miscarii Self Transformer.

Sunt autor, blogger, multiplu recordman national, Master Trainer formator la una dintre cele mai consacrate scoli de Fitness din tara, iar telul meu este sa te ajut sa obtii cele mai bune rezultate si sa devii cea mai buna versiune a ta.

Iubesc sa lucrez cu oamenii care isi doresc sa iasa din zona de confort si ma bucur enorm atunci cand ajut pe cineva sa faca primul pas spre stil de viata sanatos, permanent. Apoi rezultatele vin de la sine.

Publicat de:

CUPRINS SI DESCRIERE

Pentru a te putea transforma în „cea mai bună variantă a ta”, primul pas şi cel mai important este să conştientizezi situaţia în care te afli, să conştientizezi că ai o „problemă”.

Problema în cazul nostru este stilul de viaţă nesănătos şi haotic.

Conștientizarea este litera „A” din abecedarul stilului de viaţă sănătos.

Odată ce ai identificat „problema”, o poţi corecta, ba chiar mai mult, o poţi elimina, renunţând la vechile obiceiuri nesănătoase, care treptat, te-au transformat în omul care nu îţi doreai niciodată să ajungi.

Câţi dintre noi nu au visuri şi planuri ambiţioase?

Pentru a obţine ceea ce îţi doreşti şi a ajunge acolo unde visezi este imperios necesar să acţionezi. Să faci tot ce îţi stă în putere să atingi obiectivul urmărit. În cazul nostru, adoptarea unui stil de viaţă sănătos care să îţi redea bucuria de a trăi viaţa din plin.

Pe toată, nu doar câţiva ani!

Însă, de cele mai multe ori, suntem sabotaţi din interior. Mintea noastră nu ne lasă să acţionăm, pentru că nu poate depăşi „zona de confort”.

Motivaţia este combustibilul schimbării!

Motivaţia se află în strânsă legătura cu „voinţa”, deoarece voinţa este cea care mişcă lucrurile din loc, iar motivaţia este cea care te împinge de la spate, menţinând astfel vie ideea de la care ai plecat iniţial.

Toate persoanele care au reuşit în viaţă şi au cunoscut succesul suprem, au avut o caracteristică importantă pe care au dezvoltat-o încontinuu, şi anume:puterea de automotivare!

Ai dorit vreodată să faci o schimbare pozitivă în viaţa ta, iar cei din jurul tău, de cele mai multe ori, cei dragi ţie, ţi-au tăiat elanul şi ţi-au spus că nu vei reuşi?

În  Self Transformer unde există o mulţime de persoane minunate, cu aceleaşi scopuri şi valori ca ale tale, pregătite în permanenţă să te susţină şi să te ridice de la pământ, ori de câte ori este cazul.

Orice membru al grupului care şi-a făcut curaj şi a cerut ajutor pe grup a fost bombardat din toate direcţiile cu mesaje de încurajare şi sfaturi din experienţa proprie, astfel încât să nu cedeze şi să meargă mai departe, mult mai puternic.

Departamentul de Nutriţie al Universităţii Harvard a făcut un studiu amplu legat de noua filozofie globală de nutriţie, iar rezultatul a fost unul uimitor. Această entitate în domeniul nutriţiei, efectiv a schimbat noua piramidă alimentară din temelii, întrucât au demonstrat că vechea piramidă nu se mai potriveşte deloc noului stil de viaţă.

Acest lucru se datorează diminuării drastice a efortului depus zilnic, ceea ce înseamnă că organismul uman nu mai are nevoie de o cantitate aşa de mare de carbohidraţi (60%), întrucât nu are când să îi consume sub formă de energie şi va acumula mult ţesut adipos.

Da, este foarte important să ştii ce să mănânci, când şi cât, iar de acum acest lucru este foarte simplu şi uşor pentru tine!

Am scris această carte din dorinţa de a te ajuta cât mai mult şi a-ţi „pava” cu informaţii exacte şi facile drumul tău spre un stil de viaţă sănătos.

În primul rând, pentru a duce un stil de viaţă cu adevărat sănătos, trebuie să înţelegi că alimentaţia corectă şi sănătoasă nu trebuie să fie ocazională, ci PERMANENTĂ!

Atât timp cât visezi la „diete” sau „regimuri” care să te transforme într-un timp cât mai scurt, poate chiar imediat, deja eşti pe drumul greşit şi nu poţi afirma că duci un stil de viaţă sănătos.

Indiferent de natura lui, sportul este foarte important în viaţa omului, iar viaţa fără sport nu ar trebui să existe.

Sportul reprezintă mai mult decât mișcare, deoarece în afara beneficilor multiple aduse sănătăţii, el participă activ şi la îmbunătăţirea stării tale psihice.

Perceput ca un mod de viaţă, sportul ne scuteşte de drumul la doctor şi ne oferă o viaţă mai sănătoasă, pregătindu-ne pentru o bătrâneţe uşoară şi frumoasă.

Pe lângă îmbunătăţirea considerabilă a sănătăţii, făcând mişcare te vei bucura de un plus de tonus şi vitalitate, iar gândirea ta va fi mult mai pozitivă.

Atunci când începi o etapă de slăbire este foarte important să faci o detoxifiere eficientă a organismului, despre care ai citit la capitolul 5: nutriţia, astfel încât să îţi dai un restart şi să o iei de la zero.

În acest fel, organismul tău va fi curăţat, echilibrat şi gata să îţi fie aliat în lupta cu kilogramele în plus.

Având un organism curat, vei asimila mult mai corect nutrienţii şi apa, iar activitatea metabolică, de care depinde arderea ţesutului adipos, va fi la o intensitate ridicată, ceea ce înseamnă că vei da jos multe kilograme.

Mersul la sală pentru un începător poate fi intimidant, întrucât se va trezi între o mulţime de aparate de fitness, haltere şi gantere şi nu va şti ce să facă cu ele. Mai important este faptul că nu va şti cum să lucreze corect cu ele, şi astfel există riscul de accidentare.

Pentru a creşte masa musculară trebuie să înţelegi că nu este de ajuns doar să mergi la sală şi să lucrezi o oră la aparate, ci este un proces mult mai amplu, însă rolul meu este să te fac să înţelegi acest proces şi să aplici cele mai eficiente metode pentru a-ţi îndeplini obiectivul.

Hipertrofia Musculară, denumită în termeni ştiinţifici creşterea masei musculare, se realizează în 3 etape: antrenament, alimentaţie + suplimente şi odihnă.

Gândirea pozitivă o pot defini, în primul rând ca pe o atitudine, o stare de bine a psihicului, comprimată într-un singur cuvânt: FERICIRE.

Această stare de spirit depinde direct de gândurile şi sentimentele noastre şi de modul în care percepem evenimentele din jurul nostru, astfel fiecare dintre noi avem puterea de a modifica nivelul nostru de fericire.

Este important să gândești pozitiv pentru că te va ajuta să descoperi că nu ai limite, vei rezolva mult mai repede problemele apărute, indiferent cât de grave ar fi şi vei obţine succese la care nu sperai altădată.

Este mult mai ușor să previi îmbolnăvirea decât să o tratezi, iar atunci când adopţi un stil de viaţă sănătos, exact asta faci: PREVII.

Singurul lucru din lume pe care nu poţi să îl cumperi cu bani este SĂNĂTATEA şi implicit VIAŢA, reprezentând bunul tău cel mai de preţ.

Poţi să ai o mulţime de bani, case, mașini, un job foarte bine plătit, însă poţi să le pierzi într-o secundă.

Cea mai importantă şi inteligentă investiţie pe care poţi să o faci este în sănătate şi în dezvoltarea ta personală, deoarece sunt singurele lucruri pe care nu poţi să le pierzi şi care te ajută să ai o viaţă frumoasă şi plină de succese.

Este mult mai ușor să previi îmbolnăvirea decât să o tratezi, iar atunci când adopţi un stil de viaţă sănătos, exact asta faci: PREVII.

Singurul lucru din lume pe care nu poţi să îl cumperi cu bani este SĂNĂTATEA şi implicit VIAŢA, reprezentând bunul tău cel mai de preţ.

Poţi să ai o mulţime de bani, case, mașini, un job foarte bine plătit, însă poţi să le pierzi într-o secundă.

Cea mai importantă şi inteligentă investiţie pe care poţi să o faci este în sănătate şi în dezvoltarea ta personală, deoarece sunt singurele lucruri pe care nu poţi să le pierzi şi care te ajută să ai o viaţă frumoasă şi plină de succese.

Testimoniale video

Elena
Daniela
Marius

„Diferenta dintre astazi si maine consta doar in primul pas pe care il poti face de acum!”

200 lei (37.5% reducere)

125 lei

100% banii inapoi daca nu esti multumit

CE SPUN CEI CARE AU CITIT ÎN PREMIERĂ CARTEA SELF TRANSFORMER

Florin-Uceanu

„Recomand cartea cu plăcere pentru că este informativă, utilă şi scrisă într-un stil plăcut şi uşor de înţeles. Informaţiile despre alimentaţie şi antrenament pe care le găseşti în această carte sunt exact acelea de care ai nevoie ca să îţi schimbi în bine stilul de viaţă.”

FLORIN UCEANU – Multiplu campion naţional şi balcanic la fitness şi culturism

„Omul, sportivul, antrenorul şi prietenul meu Narcis Cernea, nu a scris o simplă carte, ci un adevărat ghid al vieţii, un manual al sănătăţii şi totodată ceva de care orice om are nevoie ca să înveţe să trăiască cu adevărat.” Cu respect „Omul record”

RADU VALAHU – Campion naţional la skandenberg

Ciprian Sora

„Într-o lume în care obezitatea a atins praguri alarmante, cartea vine cu tehnicile şi uneltele necesare oricărei persoane care vrea să slăbească şi să înveţe cum să mănânce sănătos. Informaţiile sunt detaliate, astfel încât să poată fi aplicate încă de la primele capitole.”

CIPRIAN SORA – Campion mondial la Muay Thai

CE PIERZI DACA NU CITESTI CARTEA?

Cel mai probabil vei fi frustrat pentru ca nu vei sti ce sa faci exact ca sa slabesti sanatos si nu vei intelege de ce te ingrasi mai mult, in loc sa slabesti.

Nu vei stii cum sa faci o detoxifiere prietenoasa cu organismul tau, astfel incat iti dai un “restart” organismului, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Nu vei deveni cea mai buna versiune a ta, pentru ca nu vei sti exact unde gresesti in procesul de slabire, tonifiere sau crestere masa musculara.

Nu vei face parte din cel mai mare grup activ din Romania, alcatuit din persoane care isi doresc sa slabeasca, sa se tonifieze sau sa creasca masa muscular; sa adopte un stil de viata sanatos.

200 lei (37.5% reducere)

125 lei

100% banii inapoi daca nu esti multumit

BONUSURI

Pentru a te motiva și mai mult, îți ofer gratuit, 3 materiale BONUS care să te ajute să îți atingi obiectivele. Sunt două materiale importante și le vei putea folosi pentru a-ți detoxifica organismul și a-ți vizualiza planurile sau visele.

BONUS 1 – DIETĂ DISOCIATĂ DE 1500 DE CALORII

Una dintre cele mai eficiente diete pentru slăbit și reechilibrare nutrițională, având și rolul de detoxifiere a organismului, cu ajutorul căreia îți poți atinge obiectivul mult visat.

Bonus Dream Chart

BONUS 2 – DREAM CHART

Pune pe DREAM CHART poze cu obiectivele pe care vrei să le atingi (atenție, trebuie să declanșeze emoții pozitive care să te inspire).

Eu ți-am dat câteva exemple, tu îndeplinește-ți propriile vise, atinge-ți propriile obiective.

Totul trebuie să fie măsurabil. De exemplu: dacă vrei să slăbesti, scrie câte kilograme sau pune o poză. Nu scrie doar “ Vreau să slăbesc”.

Devii membru al grupului închis Self Transformer pe viață!

Devii membru al grupului închis Self Transformer pe viață!

Grupul se mărește pe zi ce trece, astfel că tot mai multe persoane care citesc cartea au ocazia sa fie monitorizati de mine, astfel incat sa obtina cele mai bune rezultate.

In grup vei gasi toata inspiratia si motivatia de care ai nevoie, deoarece vei intalni mii de persoane care au obtinut rezultate fantastice si care sunt pregatite sa te sprijine si pe tine.

Vei avea acces direct la informații care nu se găsesc în altă parte, într-un mod gratuit, vei beneficia de promotii speciale, intalniri, concursuri si alte activitati dedicate exclusiv membrilor Self Transformer.

SUNT ATÂT DE SIGUR DE CALITATEA INFORMAȚIEI PE CARE O OFER ÎN ACEASTĂ CARTE, ÎNCÂT ÎȚI OFER O SUPER GARANȚIE: DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT DE CARTE ȘI CONSIDERI CĂ NU ESTE CE ȚI-AM PROMIS, ÎMI DAI UN SIMPLU E-MAIL ȘI ÎȚI RETURNEZ 100% BANII, FĂRĂ SĂ STAU PE GÂNDURI.

200 lei (37.5% reducere)

125 lei

100% banii inapoi daca nu esti multumit

Ai citit cartea? Lasa-ne un comentariu mai jos pentru a ne spune parerea ta: