fbpx

Înscrie-te la webinar-ul GRATUIT din 29 octombrie, ora 20:00.

Tema webinar-ului este: ❞Nu am timp, eu cum slăbesc?!❞

Am să îți arăt pas cu pas ce să faci ca să topești kilogramele în plus, chiar și dacă nu ai timp de dietă sau sală.

Cum să iți transformi corpul într-o uzină de ars grăsimea

Cum să iți transformi corpul într-o uzină de ars grăsimea

Singurul mod natural prin care poți arde grăsimea depusă este să o transformi în energie pentru organism. Însă ce faci atunci cand organismul tău consumă doar cantități foarte mici de energie, din cauză că ai un metabolism lent?

Ce este metabolismul

Metabolismul reprezintă suma reacțiilor chimice interioare pentru care organismul tău consumă energie, adică este uzina interioară a cărei activitate depinde de cât de puternică este “flacăra” ta.

Efectele metabolismuliui eficient

Daca flacăra ta interioară arde intens, atunci ai un metabolism eficient, care va transforma grăsimea în energie și astfel vei slăbi definitiv și vei avea energie să muți munții din loc.

Metabolismul reprezintă suma reacțiilor chimice interioare pentru care organismul tău consumă energie, adică este uzina interioară a cărei activitate depinde de cât de puternică este “flacăra” ta.
Metabolismul reprezintă suma reacțiilor chimice interioare pentru care organismul tău consumă energie, adică este uzina interioară a cărei activitate depinde de cât de puternică este “flacăra” ta

Efectele metabolismuliui lent

Totuși, lipsa de activitate fizică, combinațiile greșite de alimente și dezechilibrele hormonale fac ca această flacără să ardă din ce în ce mai lent, fapt pentru care ajungi să te îngrași rapid și să îți fie aproape imposibil să slăbești.

Motivul pentru care foarte mulți oameni se lupta in continuu cu kilogramele în plus și nu obtin rezultate (sau le obțin doar pe termen scurt) este că nu își dau un ReStart Metabolic, pentru a reaprinde flacăra interioară.

Ce este ReStartul Metabolic

Un astfel de ReStart Metabolic repornește motoarele uzinei interioare și astfel începi să arzi intens grăsimea, bucurându-te de tot mai multă energie.

ReStartul Metabolic presupune 3 elemente cheie:

Antrenamentul C.F.C pentru activarea „Ferestrei Metabolice”

Dacă te sperie gândul că va trebui să te antrenezi cu orele, am o veste bună pentru ține: 20 de minute sunt mai mult decât suficiente dacă execuți un antrenament profesionist, concentrat strict pe arderea grăsimii.

O altă veste bună este că te poți antrena oriunde doreșți, fiindcă se poate executa fie cu propria greutate, fie cu accesorii ușoare.

Antrenamentul C.F.C pentru activarea „Ferestrei Metabolice” și ars grăsimea
Antrenamentul C.F.C pentru activarea „Ferestrei Metabolice” și ars grăsimea

Exemplu: antrenamentul HIIT

Un astfel de antrenament este conceptul HIIT (antrenament pe intervale de intensitate), care conform studiilor științifice activează foarte tare metabolismul și astfel arzi intens grăsimea depusă.

Acest gen de antrenament deschide o „Fereastră Metabolică” de circa 10-48 de ore în care organismul tău arde grăsimea corporală, în funcție de intensitatea antrenamentului.

Ce înseamnă asta?

 Că tu arzi grăsime atât în timpul antrenamentului, cât și o perioada îndelungată după antrenament, ceea ce te va transformă într-o uzină performantă de ars grăsimea.

Poate ți se pare imposibil, dar poți arde grăsimea și în timp ce dormi, dacă antrenamentul tău a fost conceput corect și executat la intensitate ridicată pe o perioada scurtă de timp.

Stimularea mușchilor împiedică pierderea acestora

Însă antrenamentul C.F.C nu conține doar conceptul HIIT, ci se concentrează și pe stimularea masei musculare, astfel încât să nu intri în catabolism (pierdere de masă musculară), fiindcă asta va reduce mult puterea „flăcării interioare”, ceea ce se va intoarece rapid împotriva ta.

Stai liniștit! Nu trebuie să devii culturist. 😊

Stimularea mușchilor împiedică pierderea acestora
Stimularea mușchilor împiedică pierderea acestora

Este nevoie doar să stimulezi masă musculară la nivel celular, astfel încât să nu o pierzi și în cele mai multe cazuri o vei și crește ușor, ceea ce este mai mult că perfect.

De ce?

Fiindcă cu cât ai mai multă masă musculară cu atât organismul tău va consumă mai multă energie (calorii) și astfel „flacăra ta interioară” va arde din ce în ce mai tare.

RMB: Rata metabolică bazală

Probabil ai mai auzit sau citit despre RMB (rată metabolică bazală), care se referă la necesarul minim de calorii de care organismul are nevoie pentru a susține funcțiile de bază (respirația, circulația, digestia) fiind în stare totală de repaus.

Acest RMB va consumă mai multe calorii fără să faci vreo activitate, dacă masă ta musculară este mai mare.

Genial, așa-i? 😊

Sportul te ajută să elimi toxinele și celulita

De asemenea, antrenamentul îți asigura un drenaj limfatic eficient, care reprezintă principalul instrument de auto-detoxifiere al organismului tău, alături de ficat și rinichi.

Ce înseamnă asta?

Că un antrenament rapid și inteligent nu te ajută doar să slăbeșți, ci și să scapi de toxine, să reduci celulita și retenția de apă și să ai mai multă energie.

Sportul te ajută să elimi toxinele, celulita și grăsimea
Sportul te ajută să elimi toxinele, celulita și grăsimea

Așadar, scopul antrenamentului nu este de a te epuiza, de a te plictisi sau de a te frustra, ci de a-ți reactivă metabolismul și a-ți stimula masa musculară astfel încât să devii o uzină performantă de ars grăsimea pe termen lung.

Programul „Provocarea 3D”

Programul „Provocarea 3D” conține acest tip de antrenament și tocmai din acest motiv cei care au terminat programul de 6 săptămâni au ajuns să slăbească circa -10 kilograme și -10 centimetri în talie.

Click aici pentru mai multe detalii despre Programul „Provocarea 3D”.
Click aici pentru mai multe detalii despre Programul „Provocarea 3D”

Rapid, simplu, inteligent!

Click aici pentru mai multe detalii despre Programul „Provocarea 3D”.

Iar dacă vrei să ai mereu acces la rețete gratuite, sfaturi pentru slăbit și la ultimele mele oferte, dă-mi un follow pe Facebook și Instagram.

Fii la curent cu tot
ce apare nou!

[mc4wp_form id="42"]