Evenimente

BOOTCAMP SELF TRANSFORMER LA MUNTE

09-12 aprilie 2020

Bootcampul Self Transformer este locul potrivit pentru a-ti da un “restart” din toate punctele de vedere, deoarece este structurat astfel incat sa ai parte de un Detox Fizic si Emotional, care sa te ajute sa incepi drumul spre cea mai buna versiune a ta.

Acest bootcamp reprezinta efectiv o “scoala de sanatate” fizica si emotionala, deoarece din prima si pana in ultima zi vei invata si vei aplica practic ce trebuie sa mananci, ce antrenamente sa faci, cum sa faci o detoxifiere “prietenoasa” cu organismul tau si cel mai important, cum sa preiei controlul aspura mintii tale, astfel incat sa devina aliatul tau pentru succes, in toate planurile vietii.

BOOTCAMP SPANIA "Il Camino"

20 iunie - 1 iulie 2020

In perioada 20 iunie – 1 iulie va avea loc bootcampul din Spania de pe “Il Camino”, in care vom parcurge ultimii 250 de kilometri din traseul magic al pelerinilor, pentru detoxifierea emotionala suprema.

Experienta de pe “Il Camino” va fi una puternic transformationala, care te va ajuta sa iti depasesti toate blocajele si sa devii efectiv “supranatural”.

Asadar, timp de 10 zile vei avea parte de un “training” intensiv de detoxifiere emotionala si spirituala, care va aduce magia in viata ta si care te va pregati sa actionezi cu curaj, determinare si putere in tot ce iti propui in viitorul tau, astfel incat sa traiesti cu adevarat viata visurilor tale.

“Niciun vis nu este prea mare atunci cand ai incredere in tine, pentru ca “granitele” pe care nu le vezi, nu exista.”