Taking too long? Close loading screen.

Povestea mea

În anul 2009, în urma unei accidentari grave, mi‑am pierdut conştienţa şi am ajuns de urgenţă la spital. Diagnosticul doctorului a fost unul crunt: fisură a coloanei vertebrale în zona lombară, cu menţiunea că mi‑a trecut glonţul pe la ureche, deoarece puteam să rămân paralizat pe viaţă!

În viaţă primim o mulţime de teste şi depinde doar de noi dacă le trecem sau nu. Totul ţine de motivaţie.

Aşadar, au urmat 6 luni grele de recuperare, unde, speriat că pot rămâne pentru tot restul vieții în scaunul cu rotile, mi‑am dat toata silința să mă refac, întrucât medicul neurolog mi‑a spus că pot să am o viaţă normală doar dacă voi ţine muşchii tonifiaţi toata viaţa.

În timp ce mă recuperam cu ajutorul exercițiilor cu propria greutate m‑am îndrăgostit profund de acest sport, dovadă că mi‑am depășit barierele rând pe rând, stabilind mai multe recorduri naționale.

Practic, după momentul accidentului, am avut de ales: să de­vin o victimă sau să fiu un învingător!

Dacă citeşti aceste rânduri, sunt sigur că ţi‑ai dat seama ce variantă am ales.

Am început prezentarea cu povestea mea personală, deoa­rece vreau să înţelegi că, indiferent de problema pe care o ai tu sau familia ta, în viaţă nu trebuie să începi niciodată cu „NU POT”.

Gândeşte‑te că, undeva în lumea asta mare, au fost şi alte persoane care au trecut prin experienţe similare, sau poate mult mai grave.

Numele meu este Narcis Cernea, sunt Specialist în Nutriţie Personalizată, Antrenor de Fitness, Autor, Master Trainer forma­tor la una dintre cele mai renumite şcoli de fitness din România, Speaker Healthy & Motivational, Blogger şi Multiplu Recordman Național.

Sunt acreditat de cele mai importante entităţi de profil, cum ar fi EHFA ‑ European Health & Fitness Association, EREPS ‑ Euro­pean Register of Exercise Professionals, EFA ‑ European Fitness Association, Şcoala Naţională de Antrenori, Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. De‑a lungul timpului am dezvoltat rând pe rând pro­grame şi servicii de cea mai înaltă calitate, prin intermediul că­rora am schimbat viaţa în bine la mii de persoane cu care a lu­crat.

MISIUNEA MEA este să te ajut să devii cea mai bună versiune a ta, adoptând un stil de viaţă sănătos, permanent, intr-un mod cat mai usor.

Sunt inițiatorul mişcării „Self Transformer”, din care fac parte persoane din toate colţurile lumii, care au achiziționat cărţi, diete personalizate sau alte materiale create de mine. În grupul închis de pe Facebook ‑ Self Transformer, membrii postează zilnic ce mănâncă şi ce antrenamente fac, astfel încât să pot să îi corectez dacă este cazul şi să îi ajut să îşi îndeplinească rapid obiectivul urmărit. În acest grup, membrii au găsit toată motivaţia şi inspi­raţia de care aveau nevoie, obţinând rezultate absolut uimitoare, pe care le poţi vedea şi tu pe acest site, dar şi pe pagina de facebook Narcis Cernea Fitness.

De asemenea, sunt fondatorul Centrului de Nutriție Perso­nalizată – Body Transformer, un centru de excelenţă, unde oferim suport total celor care ne vizitează şi vor să obţină silueta mult visată, dar şi servicii la distanţă pentru persoanele care nu reu­şesc să ajungă la noi. În toată această perioadă am reușit să aju­tăm mii de adulţi şi de copii să slăbească şi nu ne vom opri aici.

Atunci când viaţa îţi oferă lucruri bune, la rândul tău trebuie să oferi şi tu, aşa că, în decursul carierei mele de nutriţionist şi antrenor, nu m‑am rezumat doar la a ajuta oamenii să adopte un stil de viaţă sănătos, ci am organizat numeroase evenimente cari­tabile, prin care am ajutat copiii din centre de plasament care fac sport de performanţă, familii defavorizate, plus mai multe cam­panii de donat sânge, dornic să combat deficitul de sânge din ţara noastră.

La mesajul meu au răspuns mai multe instituţii ale statului, precum şi numeroase personalităţi din România, printre care îi amintesc pe:

Cristian Mărgărit, consultant nutriţie şi fitness;

Florin Uceanu, legenda României la fitness şi culturism;

Ciprian Sora, campion mondial la Muay Thai;

Radu Valahu, campion naţional la skandenberg;

Viorel Simion, campion mondial la box;

Aceste evenimente au avut un impact puternic în mass‑media şi au fost difuzate de cele mai mari trusturi media din ţară.

Dacă îmi spuneai acum câţiva ani că voi face toate aceste lucruri, probabil ţi‑aş fi spus că eşti nebun.

Sloganul meu în care cred cu tărie este: „Împreună putem crea o lume mai bună, mai sănătoasă.”