fbpx

Înscrie-te la webinar-ul GRATUIT din 29 octombrie, ora 20:00.

Tema webinar-ului este: ❞Nu am timp, eu cum slăbesc?!❞

Am să îți arăt pas cu pas ce să faci ca să topești kilogramele în plus, chiar și dacă nu ai timp de dietă sau sală.

De ce este atât de greu să slăbești: 3 Adevăruri dure care te-au împiedicat până acum

De ce este atât de greu să slăbești: 3 Adevăruri dure care te-au împiedicat până acum

Nu știu pentru tine cum e, dar pentru mine trecerea dintre ani reprezintă un moment profund de recunoștință și de resetare. Pășesc în noul an mulțumind pentru experiențele din trecut care m-au adus aici și plănuind o viață fabuloasă înainte.

Mulți dintre noi începem anul cu obiective mărețe, însă puțini reușim să le și îndeplinim. De ce? Pentru că, din păcate, nu e suficient să îți dorești – ai nevoie de mai multe ingrediente pentru reușită.

Îmi doresc ca tu să nu te lovești de aceste probleme anul acesta și să obții tot ce îți dorești! De aceea îți dezvălui de ce îți este atât de greu să slăbești, dar și cum îți poți atinge greutatea dorită în noul an. 

Adevărul #1: Nu ai un plan concret de acțiune 

Începând cu 1 ianuarie ai spus: “Gata, VREAU SĂ SLĂBESC!”. Dar nu ai stabilit ce număr de kilograme, care este data limită a obiectivului, și (cel mai important) cum vei topi toată grăsimea nedorită.

Un plan concret de acțiune presupune toate aceste elemente, dar și munca zilnică pe care trebuie să o depui pentru a atinge obiectivul propus.

Când spun muncă, nu mă refer la programe care durează ore în șir și sunt super stresante, ci la a munci inteligent și rapid, investind timp minim pentru rezultate maximizate.

Adevărul #2: Te setezi greșit din punct de vedere emoțional

Începi să slăbești, adică o călătorie ce durează o viață cu o mentalitate de tipul “totul sau nimic”. Conștient sau nu, pleci cu ideea că nu ai să îți mai faci niciodată plăcerile alimentare, că nu vei rata niciodată un antrenament și te vei ține 100% de plan. 

Ce să mai, îți promiți că vei fi general de armată și nu îți dai voie să greșești.

Realitatea stă așa: întrebarea nu este DACĂ vei greși, ci CÂND și CE vei face atunci când calci strâmb? 

Aici ai două opțiuni:

  1. Poți să te învinovățești, să îți vorbești urât și să renunți la visul tău.

sau…

  1. Să îți spui că este uman să greșești, că ai pornit într-o călătorie pe viață și să continui lucrurile exact de unde le-ai lăsat.

Adevărul #3: Gândești pe termen scurt când vrei să slăbești

Toate adevărurile din această listă sunt cumva supărătoare, dar acesta este adesea cel mai greu de acceptat (și de schimbat).

Cea mai bună versiune a ta presupune o schimbare permanentă, nu una la care să renunți atunci când îți este greu sau când ești în perioade “de pauză”.

Dacă vezi pierderea în greutate și stilul de viață sănătos ca pe o activitate pe termen scurt, s-ar putea să nu ajungi prea departe (ba chiar să intri în efectul de yo-yo).

Iată ce le spun frecvent oamenilor pe care îi ajut în comunitatea Self Transformer: Nu te aștepta să slăbești în câteva zile kilogramele pe care le-ai pus în câțiva ani.

Oamenii care își propun să piardă un număr record de kilograme într-un timp cât mai scurt încep diete stricte de înfometare. În realitate, o dietă echilibrată care include toate grupele de alimente și care îți permite să îți satisfaci micile plăceri culinare funcționează cel mai bine pe termen lung.

După aceste principii am construit 3 dintre cele mai sănătoase diete din lume care te ajută să slăbești sănătos: Dieta Omega, Dieta Alcalină și Dieta Detox.

Dieta Omega, Dieta Alcalină și Dieta Detox
Dieta Omega, Dieta Alcalină și Dieta Detox

Dă click pe acest link pentru a vedea mai multe detalii despre cele mai sănătoase 3 diete din lume.

Iar dacă vrei să ai mereu acces la rețete gratuite, sfaturi pentru slăbit și la ultimele mele oferte, dă-mi un follow pe Facebook și Instagram.

Îți doresc să ai un 2022 fabulos, în care să devii o versiune din ce în ce mai bună a ta, pentru că MERIȚI și POȚI să fii!

Fie ca 2022 sa fie o călătorie plină de bucurie către acea versiune a ta care este plină de energie, de poftă de viață și care se uită cu mândrie în oglindă.

Fii la curent cu tot
ce apare nou!

[mc4wp_form id="42"]