Cea mai vanduta carte despre Nutritie si Fitness a celui mai implicat Antrenor si Nutritionist din Romania

NOU! SELF TRANSFORMER

CARTEA CARE TE AJUTA SA SPUI STOP KILOGRAMELOR IN PLUS SI SA INCEPI SA SLABESTI SANATOS!

INTRA IN POSESIA SECRETELOR DESPRE NUTRITIE & FITNESS PENTRU A AVEA REZULTATELE DORITE

 • VREI SA SLABESTI SANATOS, FARA SA TE INGRASI LA LOC?
 • VREI SA ARATI SI SA TE SIMTI MAI BINE?
 • TE-AI SATURAT DE “DIETE MINUNE” CARE TI-AU OFERIT NUMAI FRUSTRARI?
 • VREI SA INVETI CUM SA MANANCI SANATOS SI CUM SA EVITI E-URILE ALIMENTARE?

ACEASTA CARTE ITI OFERA URMATOARELE BENEFICII

 • Vei invata cum sa iti creezi singur propriul program alimentar (dieta), in functie de necesarul tau caloric si de alti factori determinanti, ca sa slabesti.
 • Vei afla cand trebuie sa mananci ca sa slabesti si ce trebuie sa contina fiecare masa, ca sa ai rezultate bune.
 • Vei afla totul despre noua "Filozofie Globala de Nutritie" conform studiului amplu efectuat de catre Departamentul de Nutritie al Universitatii Harvard.
 • Vei invata cum sa slabesti usor si sanatos, fara sa te mai ingrasi la loc.
 • Vei invata foarte multe informatii importante si practice in domeniu, incat vei deveni propriul tau ANTRENOR PERSONAL.

MOTIVUL PENTRU CARE AM SCRIS CARTEA

SELF TRANSFORMER – DEVINO PROPRIUL TAU
ANTRENOR & NUTRITIONIST

Pe tot parcursul carierei mele de Antrenor si Nutritionist, toate persoanele cu care am lucrat, au avut nevoie de cel putin doua lucruri:

 • Informatii precise despre Nutritie si Fitness cu care sa isi atinga obiectivele;
 • Cel putin o persoana pe care sa se bazeze, astfel incat sa obtina rezultatele dorite.

Problema majora in personal training este timpul. Ca si Antrenor, pur si simplu nu iti ajung orele intr-o singura zi, pentru a putea ajuta cat mai multe persoane care au nevoie de indrumare. Acesta este unul din motivele importante pentru care am scris cartea Self Transformer – Devino propriul tau Antrenor & Nutritionist.

Pagina cu pagina, am notat toate informatiile si secretele despre Nutritie si Fitness, testate atat pe mine cat si cu toate persoanele cu care am lucrat, rezultatele fiind de fiecare data exceptionale. Astfel, cartea Self Transformer, este un ghid practic cu ajutorul careia vei avea cele mai bune rezultate, vei deveni cea mai buna versiune a ta si vei adopta un stil de viata sanatos, permanent.

Si ca sa ma asigur ca iti vei atinge obiectivele, ca vei aplica informatiile din carte, am creat grupul exclusivist de pe Facebook, Self Transformer.

Toate persoanele care au cumparat cartea sau orice alt produs ori serviciu de-al meu, au accesul garantat pe viata in acest grup inchis. Pe grup, toti membrii “Self Transformer” posteaza ceea ce mananca, exercitiile pe care le fac, iar daca este cazul, intervin si ii corectez pentru a avea o alimentatie perfecta si un program de antrenament eficient.

Tot pe grup ofer saptamanal, prin tragere la sorti, diete personalizate si programe de antrenament personalizate membrilor care doresc alternative la meniurile (dietele)/antrenamentele fitness create de ei insisi cu ajutorul cartii.

COMANDA CARTEA
SELF TRANSFORMER

Slabeste sanatos, natural si obtine cele mai bune rezultate

Cartea Self Transformer

Despre autor

CEL MAI IMPLICAT ANTRENOR & NUTRITIONIST DIN ROMANIA

Numele meu este Narcis Cernea, sunt Fitness Personal Trainer, Specialist in nutritie sportiva si fondatorul miscarii Self Transformer.

Sunt autor, blogger, multiplu recordman national, Master Trainer formator la una dintre cele mai consacrate scoli de Fitness din tara, iar telul meu este sa te ajut sa obtii cele mai bune rezultate si sa devii cea mai buna versiune a ta.

Iubesc sa lucrez cu oamenii care isi doresc sa iasa din zona de confort si ma bucur enorm atunci cand ajut pe cineva sa faca primul pas spre stil de viata sanatos, permanent. Apoi rezultatele vin de la sine.

Publicat de:

CUPRINS SI DESCRIERE

CONȘTIENTIZAREA

Pentru a te putea transforma în „cea mai bună variantă a ta”, primul pas şi cel mai important este să conştientizezi situaţia în care te afli, să conştientizezi că ai o „problemă”.

Problema în cazul nostru este stilul de viaţă nesănătos şi haotic.

Conștientizarea este litera „A” din abecedarul stilului de viaţă sănătos.

Odată ce ai identificat „problema”, o poţi corecta, ba chiar mai mult, o poţi elimina, renunţând la vechile obiceiuri nesănătoase, care treptat, te-au transformat în omul care nu îţi doreai niciodată să ajungi.

„ZONA DE CONFORT”

Câţi dintre noi nu au visuri şi planuri ambiţioase?

Pentru a obţine ceea ce îţi doreşti şi a ajunge acolo unde visezi este imperios necesar să acţionezi. Să faci tot ce îţi stă în putere să atingi obiectivul urmărit. În cazul nostru, adoptarea unui stil de viaţă sănătos care să îţi redea bucuria de a trăi viaţa din plin.

Pe toată, nu doar câţiva ani!

Însă, de cele mai multe ori, suntem sabotaţi din interior. Mintea noastră nu ne lasă să acţionăm, pentru că nu poate depăşi „zona de confort”.

MOTIVAŢIA

Motivaţia este combustibilul schimbării!

Motivaţia se află în strânsă legătura cu „voinţa”, deoarece voinţa este cea care mişcă lucrurile din loc, iar motivaţia este cea care te împinge de la spate, menţinând astfel vie ideea de la care ai plecat iniţial.

Toate persoanele care au reuşit în viaţă şi au cunoscut succesul suprem, au avut o caracteristică importantă pe care au dezvoltat-o încontinuu, şi anume:puterea de automotivare!

GRUPUL SELF TRANSFORMER – SUSŢINEREA DE CARE AI NEVOIE!

Ai dorit vreodată să faci o schimbare pozitivă în viaţa ta, iar cei din jurul tău, de cele mai multe ori, cei dragi ţie, ţi-au tăiat elanul şi ţi-au spus că nu vei reuşi?

În  Self Transformer unde există o mulţime de persoane minunate, cu aceleaşi scopuri şi valori ca ale tale, pregătite în permanenţă să te susţină şi să te ridice de la pământ, ori de câte ori este cazul.

Orice membru al grupului care şi-a făcut curaj şi a cerut ajutor pe grup a fost bombardat din toate direcţiile cu mesaje de încurajare şi sfaturi din experienţa proprie, astfel încât să nu cedeze şi să meargă mai departe, mult mai puternic.

NOUA FILOZOFIE GLOBALĂ DE NUTRIŢIE

Departamentul de Nutriţie al Universităţii Harvard a făcut un studiu amplu legat de noua filozofie globală de nutriţie, iar rezultatul a fost unul uimitor. Această entitate în domeniul nutriţiei, efectiv a schimbat noua piramidă alimentară din temelii, întrucât au demonstrat că vechea piramidă nu se mai potriveşte deloc noului stil de viaţă.

Acest lucru se datorează diminuării drastice a efortului depus zilnic, ceea ce înseamnă că organismul uman nu mai are nevoie de o cantitate aşa de mare de carbohidraţi (60%), întrucât nu are când să îi consume sub formă de energie şi va acumula mult ţesut adipos.

Legea 1 – NUTRIŢIA

Da, este foarte important să ştii ce să mănânci, când şi cât, iar de acum acest lucru este foarte simplu şi uşor pentru tine!

Am scris această carte din dorinţa de a te ajuta cât mai mult şi a-ţi „pava” cu informaţii exacte şi facile drumul tău spre un stil de viaţă sănătos.

În primul rând, pentru a duce un stil de viaţă cu adevărat sănătos, trebuie să înţelegi că alimentaţia corectă şi sănătoasă nu trebuie să fie ocazională, ci PERMANENTĂ!

Atât timp cât visezi la „diete” sau „regimuri” care să te transforme într-un timp cât mai scurt, poate chiar imediat, deja eşti pe drumul greşit şi nu poţi afirma că duci un stil de viaţă sănătos.

Legea 2 – ANTRENAMENTUL

Indiferent de natura lui, sportul este foarte important în viaţa omului, iar viaţa fără sport nu ar trebui să existe.

Sportul reprezintă mai mult decât mișcare, deoarece în afara beneficilor multiple aduse sănătăţii, el participă activ şi la îmbunătăţirea stării tale psihice.

Perceput ca un mod de viaţă, sportul ne scuteşte de drumul la doctor şi ne oferă o viaţă mai sănătoasă, pregătindu-ne pentru o bătrâneţe uşoară şi frumoasă.

Pe lângă îmbunătăţirea considerabilă a sănătăţii, făcând mişcare te vei bucura de un plus de tonus şi vitalitate, iar gândirea ta va fi mult mai pozitivă.

SLĂBEŞTE UŞOR, SĂNĂTOS ŞI PERMANENT!

Atunci când începi o etapă de slăbire este foarte important să faci o detoxifiere eficientă a organismului, despre care ai citit la capitolul 5: nutriţia, astfel încât să îţi dai un restart şi să o iei de la zero.

În acest fel, organismul tău va fi curăţat, echilibrat şi gata să îţi fie aliat în lupta cu kilogramele în plus.

Având un organism curat, vei asimila mult mai corect nutrienţii şi apa, iar activitatea metabolică, de care depinde arderea ţesutului adipos, va fi la o intensitate ridicată, ceea ce înseamnă că vei da jos multe kilograme.

HIPERTROFIA MUSCULARĂ

Mersul la sală pentru un începător poate fi intimidant, întrucât se va trezi între o mulţime de aparate de fitness, haltere şi gantere şi nu va şti ce să facă cu ele. Mai important este faptul că nu va şti cum să lucreze corect cu ele, şi astfel există riscul de accidentare.

Pentru a creşte masa musculară trebuie să înţelegi că nu este de ajuns doar să mergi la sală şi să lucrezi o oră la aparate, ci este un proces mult mai amplu, însă rolul meu este să te fac să înţelegi acest proces şi să aplici cele mai eficiente metode pentru a-ţi îndeplini obiectivul.

Hipertrofia Musculară, denumită în termeni ştiinţifici creşterea masei musculare, se realizează în 3 etape: antrenament, alimentaţie + suplimente şi odihnă.

Legea 3 – GÂNDIREA POZITIVĂ

Gândirea pozitivă o pot defini, în primul rând ca pe o atitudine, o stare de bine a psihicului, comprimată într-un singur cuvânt: FERICIRE.

Această stare de spirit depinde direct de gândurile şi sentimentele noastre şi de modul în care percepem evenimentele din jurul nostru, astfel fiecare dintre noi avem puterea de a modifica nivelul nostru de fericire.

Este important să gândești pozitiv pentru că te va ajuta să descoperi că nu ai limite, vei rezolva mult mai repede problemele apărute, indiferent cât de grave ar fi şi vei obţine succese la care nu sperai altădată.

PREVII, NU TRATEZI!

Este mult mai ușor să previi îmbolnăvirea decât să o tratezi, iar atunci când adopţi un stil de viaţă sănătos, exact asta faci: PREVII.

Singurul lucru din lume pe care nu poţi să îl cumperi cu bani este SĂNĂTATEA şi implicit VIAŢA, reprezentând bunul tău cel mai de preţ.

Poţi să ai o mulţime de bani, case, mașini, un job foarte bine plătit, însă poţi să le pierzi într-o secundă.

Cea mai importantă şi inteligentă investiţie pe care poţi să o faci este în sănătate şi în dezvoltarea ta personală, deoarece sunt singurele lucruri pe care nu poţi să le pierzi şi care te ajută să ai o viaţă frumoasă şi plină de succese.

ACŢIONEAZĂ ACUM!

Este mult mai ușor să previi îmbolnăvirea decât să o tratezi, iar atunci când adopţi un stil de viaţă sănătos, exact asta faci: PREVII.

Singurul lucru din lume pe care nu poţi să îl cumperi cu bani este SĂNĂTATEA şi implicit VIAŢA, reprezentând bunul tău cel mai de preţ.

Poţi să ai o mulţime de bani, case, mașini, un job foarte bine plătit, însă poţi să le pierzi într-o secundă.

Cea mai importantă şi inteligentă investiţie pe care poţi să o faci este în sănătate şi în dezvoltarea ta personală, deoarece sunt singurele lucruri pe care nu poţi să le pierzi şi care te ajută să ai o viaţă frumoasă şi plină de succese.

Testimoniale video

ELENA

DANIELA

ROXANA

„Diferenta dintre astazi si maine consta doar in primul pas pe care il poti face de acum!”

NICOLETA

MARIUS

IRINA

CE SPUN CEI CARE AU CITIT ÎN PREMIERĂ CARTEA SELF TRANSFORMER

„Recomand cartea cu plăcere pentru că este informativă, utilă şi scrisă într-un stil plăcut şi uşor de înţeles. Informaţiile despre alimentaţie şi antrenament pe care le găseşti în această carte sunt exact acelea de care ai nevoie ca să îţi schimbi în bine stilul de viaţă.”

FLORIN UCEANU

Multiplu campion naţional şi balcanic la fitness şi culturism

„Omul, sportivul, antrenorul şi prietenul meu Narcis Cernea, nu a scris o simplă carte, ci un adevărat ghid al vieţii, un manual al sănătăţii şi totodată ceva de care orice om are nevoie ca să înveţe să trăiască cu adevărat.” Cu respect „Omul record”

RADU VALAHU

Campion naţional la skandenberg

„Într-o lume în care obezitatea a atins praguri alarmante, cartea vine cu tehnicile şi uneltele necesare oricărei persoane care vrea să slăbească şi să înveţe cum să mănânce sănătos. Informaţiile sunt detaliate, astfel încât să poată fi aplicate încă de la primele capitole.”

CIPRIAN SORA

Campion mondial la Muay Thai

CE PIERZI DACA NU CITESTI CARTEA?

Cel mai probabil vei fi frustrat pentru ca nu vei sti ce sa faci exact ca sa slabesti sanatos si nu vei intelege de ce te ingrasi mai mult, in loc sa slabesti.

Nu vei constientiza importanta adoptarii unui stil de viata sanatos si impactul negativ asupra sanatatii tale, a viitorului tau, daca nu iei masuri de acum.

Nu vei deveni cea mai buna versiune a ta, pentru ca nu vei sti exact unde gresesti in procesul de slabire, tonifiere sau crestere masa musculara.

Nu vei face parte din cel mai mare grup activ din Romania, alcatuit din persoane care isi doresc sa slabeasca, sa se tonifieze sau sa creasca masa muscular; sa adopte un stil de viata sanatos.

BONUSURI

Pentru a te motiva și mai mult, îți ofer gratuit, 3 materiale BONUS care să te ajute să îți atingi obiectivele. Sunt două materiale importante și le vei putea folosi pentru a-ți detoxifica organismul și a-ți vizualiza planurile sau visele.

BONUS 1 – DIETĂ DISOCIATĂ DE 1500 DE CALORII

Una dintre cele mai eficiente diete pentru slăbit și reechilibrare nutrițională, având și rolul de detoxifiere a organismului, cu ajutorul căreia îți poți atinge obiectivul mult visat.

BONUS 2 – DREAM CHART

Pune pe DREAM CHART poze cu obiectivele pe care vrei să le atingi (atenție, trebuie să declanșeze emoții pozitive care să te inspire).

Eu ți-am dat câteva exemple, tu îndeplinește-ți propriile vise, atinge-ți propriile obiective.

Totul trebuie să fie măsurabil. De exemplu: dacă vrei să slăbesti, scrie câte kilograme sau pune o poză. Nu scrie doar “ Vreau să slăbesc”.

BONUS 3 – GRUP INCHIS SELF TRANSFORMER

Devii membru al grupului închis Self Transformer pe viață!

Grupul se mărește pe zi ce trece, astfel că tot mai multe persoane care citesc cartea și mai au anumite nelămuriri, mă pot întreba direct pe grup.

Primești sfaturi care te vor ajuta să îți atingi obiectivul sau te poți regăsi în situațiile celorlalți membri din grup.
Ai acces direct la informații care nu se găsesc în altă parte, într-un mod gratuit.

SUNT ATÂT DE SIGUR DE CALITATEA INFORMAȚIEI PE CARE O OFER ÎN ACEASTĂ CARTE, ÎNCÂT ÎȚI OFER O SUPER GARANȚIE: DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT DE CARTE ȘI CONSIDERI CĂ NU ESTE CE ȚI-AM PROMIS, ÎMI DAI UN SIMPLU E-MAIL ȘI ÎȚI RETURNEZ 100% BANII, FĂRĂ SĂ STAU PE GÂNDURI.

Garantia Banii Inapoi

Ai citit cartea? Lasa-ne un comentariu mai jos pentru a ne spune parerea ta:

 • George

  O carte excelenta. M-a ajutat foarte mult sa am un corp asa cum imi doresc si sa am un stil de viata mult mai sanatos.
  Multumesc Narcis

 • Nvc Gene

  Buna seara, recomand cu drag aceasta carte persoanelor de orice varsta, care intentioneaza sa adopte un stil de viata sanatos ! Este scrisa intr-un limbaj accesibil ce transmite informatii esentiale cu privire la modul in care se ajunge la stilul de viata sanatos, bazat pe o alimentatie corecta si bineinteles prin efectuarea de activitati sportive. Dupa ce am terminat de citit cartea, am aplicat cu usurinta informatiile dobandite, fapt pentru care pentru prima data in viata am reusit sa slabesc 6 kg in 5 saptamani, fara a face eforturi deosebite. O data cu achizitionarea cartii, am fost adaugat in grupul Self Transformer, in reteaua de socializare Facebook, grup in care ma simt inconjurat de oameni minunati, plini de viata, avand un scop comun : adoptarea unui stil de viata sanatos. Autorul Narcis Cernea este foarte activ in mediul online, raspunzand cu promptitudine la intrebarile membrilor grupului. Multumesc Narcis Cernea !

 • Ionut Florin

  Recomand aceasta carte este
  foarte utila,ma ajutat sa am un stil de viata sanatos,multumesc Narcis

 • Maria Sep

  Dacă vrei sa ai un stil de viața sănătos, recomand Cartea Self Transformer .
  Eu sunt foarte mulțumită de acesta carte , datorita lui Narcis Cernea am învățat sa mănânc sănătos si sa trăiesc sănătos , pana nu am citit acesta carte , am mâncat foarte haotic si nesănătos , nu am crezut ca ceva sau cineva poate face miracole in viețile noastre !!!!
  Cu mare încredere recomand acesta carte este un elixir al vieții noastre !! ?? Power

 • Elena M

  O carte pe care o recomand cu incredere tuturor, indiferent de nivelul de cunostinte in materie de nutritie-fitness. Scrisa intr-un mod clar, usor de inteles si bine structurata, cu siguranta va va ajuta sa fiti in cea mai buna forma! Self Transformer + Vointa = rezultate garantate! Multumesc, Narcis Cernea!

 • Lavinia Ana-Maria Pascal

  Buna ziua,vreau sa incep cu un mare POWER….de cand am dat de NARCIS si am comandat cartea Self Transformer,pot sa spun ca ma simt mult mai motivata;mananc sanatos si vreau sa-mi ating obiectivul de a slabi !! Este o carte pe care o recomand oricarei persoane care vrea sa duca un stil de viata sanatos!!. A fi sanatos inseamna o viata mai buna si lunga!!!Powerrr????

 • Petropulos Cristian

  Buna ziua, am inceput sa merg la sala din luna martie si vreu sa spun ca tot ce facem era haotic pana cand am descoperit cartea lui Narcis, o recomand cu incredere pentru toti cei care vor sa duca o viata sanatoasa!!! Multumesc Narcis Cernea!

 • Hippach Daniela

  Cartea Self Transformer este o carte extrem de utila pentru a avea un stil de viaţă sanatos, este pe intelesul tuturor, multe informatii detaliate si de mare ajutor. Am invatat multe din ea, atat legat de meniuri sanatoase cat si de felul antrenamentelor in sala. Ma simt mult mai motivata acum. Recomand din suflet cartea Self Transformer, este un colac de salvare din aceasta lume toxica in care traim. Multumesc Narcis Cernea.

 • Ana Minciu

  Cartea Self Transformer iti ofera cele mai utile informatii in materie de nutritie si sport, informatii structurate astfel incat sa le procesezi foarte usor si sa le pui in aplicare cat mai repede. Narcis este omul care te ajuta si sustine in orice moment, pentru a-ti atinge obiectivele!! Recomand cartea cu incredere! Power

 • Sorin Florescu

  Bine structurata si scrisa pe intelesul tuturor ,Cartea Self Transformer te ajuta sa castigi lupta cu kilogramele in plus,te invata sa mananci sanatos si sa te antrenezi eficient.

  Va recomand cartea lui Narcis Cernea si va asigur ca veti deveni in scurt timp ,o enciclopedie in materie de nutritie si antrenament!!

 • Ureche Laura

  Cartea Self transformer este buna atat pentru cei care vor sa slabeasca cat si pentru cei care vor sa duca un stil de viata sanatos.Eu personal nu am avut niciodata probleme cu kg in plus, dar alimentatia necorespunzatoare si-a pus amprenta asupra sanatati mele, aveam nevoie de informatii noi despre nutritie, despre stil de viata sanatos iar toate acestea le-am gasit intr-un singur loc, in cartea Self Transformer, am gasit in ea multe informatii utile, usor de retinut(eu fiind putin mai grea de cap?)dar si informatii despre cum pot sa incep sa ma alimentez sanatos si sa imi cresc masa musculara.In plus in grupul inchis cu acelasi nume asociat carti mi-am facut multi prieteni noi care ma sustin dar ma si corecteaza daca gresesc.Recomand aceasta carte tuturor celor care vor sa isi schimbe viata radical, rezultatele sunt pe masura, garantate si bineinteles testate.Multumesc Narcis Cernea si multumesc Self Transformer!

 • Ioniță Cătălin

  Cartea Self Transformer este o carte de care aveti nevoie ! Să vă spun de ce :
  1 – Atunci când mergi la sala ai nevoie de un bagaj minim de cunoștințe pe care îl vei găsi cu usurința în carte.
  2 – Dacă ai un stil de viata haotic și nu poți merge la sala pentru măcar câteva minute pe zi atunci ai nevoie urgent sa îți schimbi măcar modul în care mănânci și ce anume consumi (încă odată cartea te va ajuta cu tot felul de informații care te vor ajuta sa adopți o alimentație sănătoasă)
  3- Este foarte ușor de citit și o poți lua ca pe oricare lectura plăcută iar spre surprinderea ta dacă adopți măcar 20% din sfaturile care ți le oferă Self Transformer vei vedea ca viata ta se va schimba mult în bine.
  Înainte sa o comand am fost sceptic în privința ei pentru că citisem deja N cărți legate de nutriție și nu vedeam cu ce mai ma poate ajuta .Dar în viata lucrurile bune se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin și ma bucur din suflet ca am ales sa o cumpăr.Platesti puțin , câștigi enorm !

 • Cristina C.

  Informatiile educative pe care le-am primit au fost nepretuite si recomand cu caldura aceasta carte. Simt in sfarsit ca detin controlul alimentatiei si al antrenamentelor mele. Cel mai important e ca ajungi sa-ti faci planul tau alimentar care sa se potriveasca stilului tau de viata si cartea iti da flexibilitate in aceasta privinta. Cata vreme iti mananci cele trei mese si doua gustari pe zi, o sa arzi grasimi si o sa ai o misculatura tonifiata.
  Ceea ce spune el despre grasimile sanatoase si imaginea corporala este foarte important, indiferent daca vrei sa slabesti sau doar sa fii sanatos-planul lui Narcis e un mod de viata, iar energia si pasiunea de la baza sa te fac sa vrei sa-l urmezi.

 • Cristina C.

  Sper mult sa va placa si voua aceasta carte la fel de mult ca mie si sa va stimuleze sa obtineti corpul sanatos pe care vi-l doriti. Nu uitati insa ca pierderea in greutate necesita timp, dedicare si perseverenta. Poti sa slabesti si o vei face doar daca vei continua sa te antrenezi si sa te obisnuiesti sa mananci sanatos.
  Cat despre grupul Self Transformer, toti cei care fac parte din acesta sunt niste invingatori in forma, cu toate ca nu am ajuns sa-i cunosc vreodata. Nimic nu e mai bun decat sa vezi oameni de toate varstele, formele si dimensiunile ca isi ating scopul, fiecare dintre ei fiind un castigator in mica sa batalie de a fi tot mai in forma si mai puternic.
  Sa spun ca sunt extrem de incantata e prea putin. Multumesc ca mi-ai dat increderea in mine pe care n-am avut-o niciodata. Ma inclin, Narcis! Ma simt motivata sa continui!

 • Halip Giuliano Gabriel

  Cartea Self Transformer m-a ajutat sa îmi formez un stil de viața mai organizat si mai sănătos. Am găsit in grupul Self Transformer un suport necesar.

 • Diana Anghel

  In momentul in care am intrat in posesia cartii Self Transformer si am inceput sa citesc primele pagini,am realizat ca aceasta este foarte diferita de celelalte carti ,,minune” pe care le citisem.
  Cartea Self Transformer este usor de retinut,plina de informatii si sfaturi utile,care pot fi puse in aplicare cu usurinta,fiind foarte bine detaliata,cu exemple si desene ale exercitiilor fizice.
  In afara exercitiilor si sfaturilor,cartea contine si multe informatii despre nutritie si alimentatia sanatoasa,care pot fi folosite in atingerea obiectivului,in cazul meu slabitul si tonifierea!
  Recomand cu incredere sa intrati in posesia cartii.
  Este primul pas pe care il puteti face spre o viata sanatoasa!

 • David Dave

  Cartea Self Transformer contine informatii clare, usor de parcurs si retinut, lucru care iti faciliteaza obtinerea unei alimentatii sanatoase dar si a obiectivului dorit, fie ca este vorba de slabit, tonifiat sau masa musculara.
  Vei regasi toate informatiile importante despre nutritie dar si exercitii fizice pe care le poti face chiar si acasa, deci recomand cu incredere cartea lui Narcis.
  Personal, o astept pe urmatoarea!
  Merci, Narcis.

 • Ciolo Marius

  Recomand cartea Self Transformer cu toata caldura. Gasesti toate informatiile necesare pentru a adopta un stil de viata mai sanatos. Tot in cartea Self Transformer gasesti toate informatiile de care ai nevoie pentru ati crea propriul tau antrenament in asa fel incat sa-ti atingi cu siguranta obiectivul
  In plus autorul carti Narcis iti e mereu alaturi cu sfaturi si raspunsuri.
  Stima.

 • Ela Daniela

  Multe persoane in ziua de azi au in gand sa si schime stilul de viata intr unul mai bun , mai sanatos si care sa fie durabil. Cartea lui Narcis C. ne invata cum sa facem acest lucru pas cu pas fiind foarte usor de inteles. Pe mine m a ajutat foarte mult si m a determinat sa fac schimbari in bine atat in alimentatie cat si stilul de viata si exercitii.
  Aveti incredere in voi , cititi cartea , ascultati de sfaturile date de Narcis si schimarile in bine vor aparea imediat !

 • Narcis Andrei

  Cartea Self Transformer este un prieten de nadejde , contine toate informatiile necesare de care avem nevoie pentru a adopta un stil de viata mai sanatos.
  Pe langa subiectele de nutritie si antrenament care sunt bine structurate si explicate pe intelesul tuturor , Narcis s-a gandit si la psihicul cititorului , deci motivatia este si ea prezenta .
  Recomand cu caldura cartea Self Transformer!

 • Cristi Cenuse

  Recomand cu încredere cartea Self Transformer. Ai tot ce trebuie în carte și ușor de înțeles pt a avea de acum înainte un stil de viață mai sănătos și mai frumos. Narcis ești o persoana deosebită și tot odată un prieten, sfaturile tale sunt excelente. În același timp grupul Self Transformer de pe Facebook….Un grup de oameni deosebiți care sunt oricând dornici sa te ajute sa ai parte de un stil de viață mai sănătos. Mulțumesc Narcis pt că fac parte din acest grup și mulțumesc grupului. Poweeeeer !

 • Gheorghiu Laurentiu

  Din punctul meu de vedere toti avem nevoie de aceasta carte. Pe mine ma facut sa accept ca „DA” am o problema. In acest moment sunt cea mai buna versiune a mea. Ma antrenez corect, mananc sanatos si acum invat oamenii din jur ce inseamna un stil de viata sanatos. Recomand cartea cu toata increderea . Merci si Power ?

 • Daniela Magyarosi

  Desi merg la sala de ceva timp din cauza alimentatiei nesanatoase nu prea am avut mari rezultate.Am cumparat cartea Self Transformer cu obiectivul de a slabi cateva kg . Citindo am gasit informatiile necesare si le am pus in practica,in doua luni mi am atins obiectivul si nu ma opresc aici pt ca m am indragostit de noul stil de a manca sanatos asa ca acum lucrez pt masa musculara.Cartea e un mare ajutor pt oricine fie ca vrea sa slabeasca sau sa duca un stil de viata mai sanatos dar ce este extraordinar este sustinerea ce o ai din partea lui Narcis Cernea pe grupul de Fb.Self Transformer care este mereu activ si disponibil sa ti raspunda la orice intrebare pt a te ajuta sa ti atingi obiectivul si binenteles si ceilalti membri ce sant minunati.Cum imi place sa spun:Fam.Self Transformer locul unde nu exista scuze sa nu ti atingi obiectivul.POWER!!!

 • Bogdan Capbun

  Recomand cu incredere cartea !
  Foarte multe sfaturi care te vor ajuta sa iti atingi scopul . Pe mine m-a ajutat foarte mult in perioada de pregatire pentru campionatul national de culturism si sunt foarte multumit de ceea ce am dobandit de pe urma sfaturilor .
  Si multumesc Narcis pentru timpul acordat si pentru sfaturile legate de planul meu alimentar . Power !

 • PopaTeodora

  Din păcate în România peste 50% din populație are probleme cu greutatea. Acest fapt este cauzat de lipsa de educație şi de lipsuri. Pe mine nu m-a învățat nimeni de mică cum să mănânc sănătos, cum să fac sport ajungând în situația în care uram să mă privesc în oglindă, gâfâiam şi când urcam 3 scări. Toată această educație am primit-o dintr-o simplă carte-self Transformer -. Sunt informații elementare despre nutriție sport şi motivare personală, informații pe care ar trebui să le dețină de la copil la om matur, absolut toată lumea pentru a avea o viaţă sănătoasă, plină de energie pozitivă. Mie mi-a schimbat total gândirea vis-a-vis de alimentație şi sport făcându-mă să acționez. Recomand ! Succes cititorilor şi mult mult Power !

 • Miky Miky

  Recomand aceasta carte cu încredere ,deoarece atunci când o vei descoperi vei învață foarte multe lucruri cum ar fi : sa ai o alimentație corecta,sa faci mișcare in funcție de capacitatea ta fizica ,sa îți dorești o schimbare a ta in bine , iar Narcis îți va fi alături atunci când ai o nelămurire sau ceri un sfat !!Succes tuturor !! Power!!!

 • Bot Flavius

  In ziua de astazi marea parte a populatiei se lupta cu obezitatea,recunosc am fost unul dintre ei din cauza lipsei de informatie si dezinformare (citind de pe net) din disperarea de a slabii facem lucruri gresite care mai mult ne incurca decat ne ajuta.Din fericire am gasit toate raspunsurile mele in cartea self transormers,care ne invata cum sa mancam sanatos,sa ne alegem exercitiile potrivite si putem invata multe retete culinare de pe grupul inchis self transformer.Multumesc cu ocazia acesta domnului Narcis si de asemenea familiei self transformer pentru sustinere si ajutor in transformarea mea.

 • Selescu Alina

  Recomand cu încredere aceasta carte ,este de mare ajutor pentru toate persoanele care doresc un stil de viață sănătos ,o alimentație echilibrată dar și antrenamente necesare pentru a se produce acea schimbare în viața ta.

 • Simona

  În aceasta cartea am descoperit mule informații despre nutriție și sport care mau ajutat foarte mult sa încep sa am un stil de viață sănătos.Ce este drept ca nu e ușor la început dar am avut susținerea lui Narcis Cernea căruia îi mulțumesc sI îi sunt recunoscatoare și mai ales susținerea grupului Self Transformer care face parte din oameni diferiți dar cu același obiectiv..Mulțumesc încă odată Narcis!

 • Ramona Mariana Pop

  De ce am ales aceasta carte?In primul si primul rand,am vazut cum se implica acest Domn antrenor si nutritionist;mult mai mult decat ceilalti!Informatiile sunt clare concise si la subiect la fel ca si planul de antrenament!Eu si sotul meu suntem la Cresterea masei musculare!Am crezut ca va fi foarte greu,deoarece orice am incercat pana acum nu reuseam sa ma ingras „Sanatos”!Insa acum cu aceste informatii este atat de simplu incat nu-mi vine sa cred!Pe aceasta cale vreau sa-i multumesc fondatorului acestei carti”Narcis Cernea” si sa-i promitem atat eu cat si sotul meu ca ne vom tine de treaba!Avand in vedere ca am inceput de putin timp programul ce nutritie si de antrenament voi revenii cu poze ceva mai incolo!Multumim Narcis!!!!

 • Molnar Rodica

  DA cartea SELF TRANSFORMER ma ajutat in lupta cu kilogramele .O recomand tuturor care doresc sa aiba un stil de viata sanatos .Multumesc NARCIS pentru tot ajutorul acordat!!!

 • Mircea Andrei

  Aceasta carte m-a ajutat sa gasesc drumul cel bun spre o viata sanatoasa si corpul dorit. Fara ea alimentatia mea era haotica si nu faceam nimic altceva decat rau propriului meu corp. Ii multumesc cu aceasta ocazie lui Narcis Cernea pentru initiativa sa de a ajuta lumea in diferentierea binelui de rau in alimentatie si recomant cu toata increderea aceasta carte. 🖒